Ingyenes Final Fantasy XV Half-Life DLC

Ritkán ugyan, de olykor megesik, hogy egy játékfejlesztő úgy dönt, ideje megajándékozni a játékosokat egy kis extra tartalommal. Pontosan ez történt a Final Fantasy XV esetében. A Square Enix bejelentette, hogy mivel akkora sikere volt a Windows Edition Half-Life pack-nek, és bár eddig úgy volt, hogy leszedik Steamről, mostantól korlátlan ideig elérhető lesz mindenki számára teljesen ingyen.

Azok számára, akik lemaradtak róla, a Half-Life csomag számos elemet ad a rajongó-kedvenc játékhoz, ami kicsit átszabja a hangulatot. A csomag lehetővé teszi, hogy Noctis vagy a Comrades karakterünk (a Final Fantasy XV multiplayer részében) egy Half-Life öltözéket és tudós szemüveget viseljenek és egy feszítővassal daráljanak, mint a Half-Life főszereplője, Gordon Freeman.

Ingyenes Final Fantasy XV Half-Life DLC

Sőt, akár a Comrades karakterünket még teljesen Gordon Freeman-hez is igazíthatjuk, ahogy az a fenti képen látszik. A Square Enix-től mindenképp egy kedves gesztusnak tűnik, hogy mindenki számára elérhetővé tette ezt a kis kiegészítőt, és reméljük a jövőben is számíthatunk hasonló freebie-kre.