Ingyen Teamspeak mindenkinek, a Playdigital.hu jóvoltából!

A régi szép időkben, mikor mindenki a Teamspeak-kel és a Ventrilo-val tolta minden jobb volt. Legalábbis azoknak, akik szerették az egyszerű, ámde nagyszerű kommunikációt és megbékéltek kisebb-nagyobb hibáikkal.

Ingyen Teamspeak mindenkinek, a Playdigital.hu jóvoltából!

A fejlődés azonban elkerülhetetlen, aminek legutóbbi és egyben legnépszerűbb eredménye a Discord lett, ami igen hamar átvette az uralmat a gamerek közötti kommunikációban, funkcióinak és persze az ingyenességnek köszönhetően. De vajon érdemes-e megfeledkezni a jó öreg Teamspeak-ről? Természetesen nem. Annak ellenére, hogy a Teamspeak igen nagy sérüléseket szenvedett a Discord-nak köszönhetően, továbbra is rengetegen használják és fizetik ki havonta érte azt a kis összeget, amibe egy néhány tucat slotos Teamspeak szerver bérlése kerül.

De mi lenne, ha rendelkezésre állna bárkinek egy teljesen ingyenes 40 vagy 60 slotos Teamspeak szerver, amin csak minimális korlátozások lennének érvénybe léptetve? Nos nem kell sokat agyalni, hogy mi lenne, ugyanis a Playdigital.hu kitalálta, hogy teljesen ingyenesen biztosít bárkinek 40 vagy 60 slotos Teamspeak 3 szervert, mindössze néhány apróbb korlátozással, amiket egy kisebb összeg befizetésével életre szólóan feloldhatóak.

Nincsenek rejtett költségek, vagy kötelezettségek, mindössze annyi a dolga annak, aki ingyen szeretne egy Teamspeak 3 szervert, hogy felmegy a Playdigital.hu weboldalára és egy webes felületen elkészít egyet, néhány kattintással. Megkapja hozzá a saját Admin tokenjét és a szervere elérhetőségét és máris használatba veheti és belakhatja a saját, teljesen ingyenes TS3 szerverét.

De mit is kell tudni a Playdigital-ról? Egy friss kezdeményezésről beszélünk, ami kifejezetten azzal a céllal jött létre, hogy az amúgy kihasználatlan szerverkapacitást, ami rendelkezésükre áll, a közösség szolgálatába állítsák. Ezért Magyarországon egy új és meglehetősen szokatlan módját választották annak, hogy a közösséget szolgálják. Ingyen adnak Teamspeak 3 szervert.

A Playdigital weboldalán minden szükséges információt megtalál az, aki élni szeretne a lehetőséggel és egy saját TS3 szervert szeretne készíteni. A GYIK szekcióban minden felmerülő kérdésre választ találhattok. Annak akinek esetleg nem elég az ingyenesen hozzáférhető 40 vagy 60 slot, vagy a korlátozásokat szeretné feloldani – amiket egyébként itt megnézhettek – egy egyszeri díj befizetése ellenében 100 slotosra bővíthető a szerver és minden korlátozás eltüntethető róla. A szervert egyébként itt tudjátok közvetlenül létrehozni.

Örülünk, hogy partnereink között köszönthetjük a Playdigital csapatát. Amennyiben nektek is van egy jó ötletetek, vagy ajánlatotok számunkra, bátran vegyétek fel velünk a Kapcsolatot.

Továbbá köszönjük többi partnerünknek is, hogy hozzájárultak ennek a remek kezdeményezésnek az oldalukon való közzétételéhez. Ők pedig: