Íme egy cég, amelyiknél az állásinterjú a Fortnite-ban zajlik!

Ha imádsz állásinterjúkra járni és ráadásul a Fortnite-ot is kedveled, akkor baromi nagy szerencséd van, ugyanis egy francia reklámügynökség a Fortnite-ban tartja az állásinterjúkat.

Íme egy cég, amelyiknél az állásinterjú a Fortnite-ban zajlik!

A Dare.Win reklámügynökség hat hónapos gyakornoki állást hirdetett meg, ami a Párizsban lévő irodájukba szól. Ebben eddig semmi extra nem lenne, viszont az állásinterjúra a Fortnite battle royale játékában kerül sor. A pályázóknak jelentkezniük kell a csapatba a Playstation Network-ön keresztül, mivel kizárólag ezen a verzión keresztül lehetséges pályázni a pozícióra. Ha eddig egérrel és billentyűzettel toltad, akkor kapásból hátrányban vagy, ha meg nincs PS4-ed, akkor teljes bukásra van ítélve a próbálkozás.

De miért csak a PS4 verzió? Nos valószínűleg azért, mert a Dare.Win ügyfelei közé tartozik a Playstation, ahogy a Spotify, a Bacardi és a Youtube is. A Bacardi-val kapcsolatban elképzelhető, hogy annyit kell inni az interjún, amennyit csak bírsz, míg a Youtube esetében cicás videókat kell nézni egy hétig, kipeckelt szemekkel.

De nem kell aggódni, hiszen nem feltétlen a játékban elért teljesítményed alapján értékelnek a cégnél az interjú során. “Mi magunk sem vagyunk profi játékosok.” – Mondta Thomas Brouchon a Dare-Win egyik ügynöke. “Az, ahogyan valaki játszik, sokat elárul a személyiségéről, különösen a döntéshozatal és a problémák kezelése során”. Tehát ha valakit nyakon lőnek, az életed kockáztatása árán is próbáld meg feléleszteni, az talán jó pont lehet. Ha pedig azelőtt lőnek le, hogy egyáltalán fegyvert szereztél volna, az valószínűleg rossz pontnak számít. És ezt a végtelenségig lehetne boncolni.

Íme egy cég, amelyiknél az állásinterjú a Fortnite-ban zajlik!

Boris Lavergne, egy másik ügynök kicsit többet is elárult a felvételi procedúráról, így megtudhattuk tőle, hogy sok kérdést is feltesznek a jelentkezőknek, amelyek többnyire munkahelyi jellegűek lesznek, de a szórakozás, a hobbi és az életükkel kapcsolatban is feltesznek kérdéseket az interjú során.

Nem mellesleg itt tud jelentkezni, aki akar.