Íme 2017 legjobb Android és iOS mobiljátékai a Tabby Awards szerint

A Tabby Awards a legátfogóbb díjazási program, amely a legjobb alkalmazásokat rangsorolja minden évben. 2012 óta két külön kategóriában szerepelnek a programok, az egyik a fogyasztói alkalmazások kategóriája a másik pedig a játékoké. 2015 óta a mobilalkalmazások is felkerültek a díjazandók listájára.

Íme 2017 legjobb Android és iOS mobiljátékai a Tabby Awards szerint

A Tabby Awards szerint a 2017-es év Mobil Game Awards verseny győztesei játékok kategóriában a Clash Royale, a Madden NFL Football, a Monument Valley, a Pokemon GO, a MARVEL Contest of Champions és a Minecraft.

Az Android és iOS mobiljátékok száma ma több mint 1,4 millió darab, ebből a Tabby Awards listájára mindössze a játékok 0,007%-a került fel. Ezek a legjobbak a legjobbak között. – mondta Matt Harney a Tabby Awards ügyvezető producere.

Az Android 57 nyertessel büszkélkedhet, az iOS pedig 38-cal. Érdemes említést tenni a nyertes kiadók földrajzi elhelyezkedéséről is, aminek sokfélesége a játékfejlesztés globális természetet tükrözi. A nyertesek kiválasztása két szempont alapján zajlott. Először a mennyiségi majd a minőségi tényezőket vették alapul. A mennyiségi szempontnál a 2017 folyamán az app store-okba leadott értékelési pontszámok alapján összesítettek. A minőségi szempont pedig a Tabby Awards 2012 óta egyre nagyobb szakértelme alapján zajlott, amiben a programok felhasználói felületét, dizájnját és az innováció mértékét vették alapul. A tabletekre való optimalizáltság is fontos szempont volt a tablet játékok értékelése során.

És akkor nézzük a győztes listát.

Android mobil játékok győztesei

Android tablet játékok győztesei

iPhone mobiljátékok győztesei

iPad játékok győztesei

Innen azt hiszem boldogan lehet szemezgetni is.