HírekKiemeltMobile

Íme 2017 legjobb Android és iOS mobiljátékai a Tabby Awards szerint

A Tabby Awards a legátfogóbb díjazási program, amely a legjobb alkalmazásokat rangsorolja minden évben. 2012 óta két külön kategóriában szerepelnek a programok, az egyik a fogyasztói alkalmazások kategóriája a másik pedig a játékoké. 2015 óta a mobilalkalmazások is felkerültek a díjazandók listájára.

Íme 2017 legjobb Android és iOS mobiljátékai a Tabby Awards szerint

A Tabby Awards szerint a 2017-es év Mobil Game Awards verseny győztesei játékok kategóriában a Clash Royale, a Madden NFL Football, a Monument Valley, a Pokemon GO, a MARVEL Contest of Champions és a Minecraft.

Az Android és iOS mobiljátékok száma ma több mint 1,4 millió darab, ebből a Tabby Awards listájára mindössze a játékok 0,007%-a került fel. Ezek a legjobbak a legjobbak között. – mondta Matt Harney a Tabby Awards ügyvezető producere.

Az Android 57 nyertessel büszkélkedhet, az iOS pedig 38-cal. Érdemes említést tenni a nyertes kiadók földrajzi elhelyezkedéséről is, aminek sokfélesége a játékfejlesztés globális természetet tükrözi. A nyertesek kiválasztása két szempont alapján zajlott. Először a mennyiségi majd a minőségi tényezőket vették alapul. A mennyiségi szempontnál a 2017 folyamán az app store-okba leadott értékelési pontszámok alapján összesítettek. A minőségi szempont pedig a Tabby Awards 2012 óta egyre nagyobb szakértelme alapján zajlott, amiben a programok felhasználói felületét, dizájnját és az innováció mértékét vették alapul. A tabletekre való optimalizáltság is fontos szempont volt a tablet játékok értékelése során.

És akkor nézzük a győztes listát.

Android mobil játékok győztesei

Android tablet játékok győztesei

iPhone mobiljátékok győztesei

iPad játékok győztesei

Innen azt hiszem boldogan lehet szemezgetni is.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár