Így tudsz újra játszani a Warhammer Online MMORPG-vel

Öt csodálatos év után 2013, december 18-án a Warhammer Online – Age of Reckoning szerverei leálltak és fájdalmas búcsút vettünk az amúgy jól működő MMORPG-től. Azóta sok idő telt el, de az igazi rajongók még mindig kitartanak a játék mellett.

Így tudsz újra játszani a Warhammer Online MMORPG-vel

Return of Reckoning néven ismert az az alfa fázisú kezdeményezés, amire minden WAR rajongó régóta várt. A privát szerver sikeresen felélesztette a múlt csodáját, és viszonylag rövid idő alatt egy aktív játékos bázist sikerült összegyűjteniük. A Return of Reckoning a War-Emu-n fut és ugyan vannak hiányosságok, de így is élvezhető játékélményt nyújt.

A szerver jelenleg 1400 játékost bír el, és a tegnap este például több mint 1200-an voltak online. A Return of Reckoning szervert még 2016-ban mutatták be, és azóta nagyon sokat fejlődött. Egy viszonylag nagy csapat dolgozik a privát szerveren, ahol aktív GM-ek folyamatosan figyelik a játékosokat, és persze segítenek is ha gondba ütközünk.

Amennyiben ti is játszottatok régen a Warhammer Online-al, és szomorúan búcsúztatok el az MMORPG-től, itt az ideje nosztalgiázni egyet a Return of Reckoning Martyrs Square szerverén.