Így néznének ki az Overwatch hősök Hearthstone kártyán

A Blizzard Overwatch című mesterművének óriási rajongótábora van és gyakran megesik, hogy ezek a hűséges követők csodálatos alkotásokkal fejezik ki imádatukat.

Vegyük például TheDrawingOfIssac-ot, egy olyan játékost, aki annyira szereti az Overwatch-ot, hogy úgy döntött, megalkotja a játék hőseinek Hearthstone kártya változatait. Nem csak megrajzolta a képeket, hanem képességeiket, statjaikat is átkonvertálta.

Így néznének ki az Overwatch hősök Hearthstone kártyánÍgy néznének ki az Overwatch hősök Hearthstone kártyánÍgy néznének ki az Overwatch hősök Hearthstone kártyán

Képek: DrawingOfIssac @ Imgur

Csodálatra méltó a játékos türelme és kreativitása, és a Hearthstone kártyák szinte valósághűre sikeredtek. Sokan próbálkoztak hasonló dolgokkal korábban, például volt, aki Pokémonokat rajzolt az Overwatch hősökből, mások egész képregényeket hoztak létre, sőt, felnőtt tartalmú videók is készültek a játék karaktereivel.

A tehetséges rajzoló kreációit megtekinthetitek Imgur-on. Hamar rá fogtok jönni, hogy meglepően jóra sikeredtek és el tudnánk képzelni egy Overwatch alapú CCG/TCG játékot a közeljövőben. Redditen óriási népszerűségnek örvend az ötlet, és sok-sok pozitív visszajelzést kapott TheDrawingofIssac. Ne felejtsétek el ti is buzdítani a csodálatos fan-made projekt alkotóját.