FPS/TPSHírekKiemeltOverwatchWTF

Így néznének ki az Overwatch hősök Hearthstone kártyán

A Blizzard Overwatch című mesterművének óriási rajongótábora van és gyakran megesik, hogy ezek a hűséges követők csodálatos alkotásokkal fejezik ki imádatukat.

Vegyük például TheDrawingOfIssac-ot, egy olyan játékost, aki annyira szereti az Overwatch-ot, hogy úgy döntött, megalkotja a játék hőseinek Hearthstone kártya változatait. Nem csak megrajzolta a képeket, hanem képességeiket, statjaikat is átkonvertálta.

Így néznének ki az Overwatch hősök Hearthstone kártyánÍgy néznének ki az Overwatch hősök Hearthstone kártyánÍgy néznének ki az Overwatch hősök Hearthstone kártyán

Képek: DrawingOfIssac @ Imgur

Csodálatra méltó a játékos türelme és kreativitása, és a Hearthstone kártyák szinte valósághűre sikeredtek. Sokan próbálkoztak hasonló dolgokkal korábban, például volt, aki Pokémonokat rajzolt az Overwatch hősökből, mások egész képregényeket hoztak létre, sőt, felnőtt tartalmú videók is készültek a játék karaktereivel.

A tehetséges rajzoló kreációit megtekinthetitek Imgur-on. Hamar rá fogtok jönni, hogy meglepően jóra sikeredtek és el tudnánk képzelni egy Overwatch alapú CCG/TCG játékot a közeljövőben. Redditen óriási népszerűségnek örvend az ötlet, és sok-sok pozitív visszajelzést kapott TheDrawingofIssac. Ne felejtsétek el ti is buzdítani a csodálatos fan-made projekt alkotóját.

Wub

Újságíró, gamer, geek és MMO rajongó. Sok külföldi játékokkal foglalkozó híroldalnak ír, mint például az MMOSite és az MMOExaminer. Több mint tíz éve aktívan ír bármiről, aminek köze van a videojátékokhoz.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár