Hyper Universe – Megérkezett Xbox One-ra

Még májusban írtunk róla, hogy a Hyper Universe “hamarosan” megérkezik Xbox One-ra is. Nos elérkezett a nap, ugyanis a mai naptól elérhető a játék a konzolon.

Hyper Universe - Megérkezett Xbox One-ra

Az indulásnál 39 karakter érhető el, természetesen ahogy az lenni szokott, mindegyik teljesen egyedi képességekkel és játékstílussal büszkélkedhet. Két térképet csatoltak a játékhoz, az egyik a Delta Station, ami egy katonai állomás, amelyet egy erőteljes parancsnok irányít. A másik pedig a Dragon Refuge, egy buja erdő, amiben egy hatalmas sárkány lézeng. Elérhető a Custom Match és a Spectator mode is, valamint az indulás örömére, aki lejátszik és megnyer 10 meccset Augusztus 7-e és Szeptember 10-e között, az egy exkluzív “Aurora’s Blade” skinnel lesz gazdagabb. Továbbá a napi és heti küldetések még több skin jutalommal kecsegtetnek.

A Hyperek és skinek természetesen elérhetőek a Hyper Shop-ban, heti rotációval kell számolni, amikor is új ingyenesen játszható Hyperek jönnek, míg mások mennek. Lehetőség van egy Ultimate Hypers Pack megvásárlására is 19,99 dollárért, amiben 120 dollár értékben találhatunk tételeket, például minden Hyper elérhetővé válik a jövőbeliek mellet és 6 Xbox-exkluzív skint is kapunk mellé, de még néhány egyedi felszerelési tárgyat is Arslan, Athena, Blue Rose, Cain, Ignitia és Turner számára.

Nem mellesleg a Hyper Universe egy Xbox One X Enhanced játék, tehát támogatja a 4K Ultra HD felbontást és a HDR-t.