Heti összefoglaló – Nézzük mik történtek a héten /31. hét/

Izgalmas és kevésbé izgalmas dolgok is történtek a héten, ezen összefoglalóban összeszedjük ezeket, hátha valaki lemaradt valamiről.

Kezdjük az MMORPG vonalon, hiszen az jó. A héten a MU Legend körül kicsit felpezsdült az élet. Hétfőn érkezett egy fejlesztői napló, amiben egy korábbi, játékosok által készített petícióra reagált Homil, a MU Legend vezető játéktervezője. Nagyon megérinthette őket a petíció, ugyanis másnap be is jelentették a Noria frissítést, majd nagyvonalakban vázolták annak tartalmát. Ezt követően érkezett egy leírás is a játék megújuló Pet és Guide rendszeréről is.

Heti összefoglaló - Nézzük mik történtek a héten /31. hét/

A hét egyik legérdekesebb híre kétségtelenül az NCSOFT állásajánlata volt, amiben munkatársakat keresnek egy Next Gen MMO-hoz, ami az Aion szellemi tulajdonán alapul. Némi érdekességképp megtudhattuk azt is, hogy a World of Warcraft megérte a 5,000 napot, amit csak kevés MMORPG mondhat el magáról. Az egyik ilyen például a Lineage 2, ami hamarosan egy újabb nagy frissítésen esik keresztül. Egy MMORPG megjelenésen is túl vagyunk, igaz csak Korai Hozzáférési státuszban, de elindult a Warlords Awakening, ami korábban ELOA (Elite Lord of Alliance) néven futott és megélt már egy bukták. Most azonban teljesen új hozzáállással és új névvel adják próbálkoznak vele.

Heti összefoglaló - Nézzük mik történtek a héten /31. hét/

A lövölde vonalon a PUBG-be megérkezett az Update #19, amiben sok más mellett ismét köszönthetjük a dinamikus időjárási rendszert két térképen, illetve nincs többé golyóblokkoló alkar, hiszen keresztül lehet lőni rajta és további sérüléseket okozni.

Heti összefoglaló - Nézzük mik történtek a héten /31. hét/

Megtudhattuk, hogy a Fortnite-ban egyre elterjedtebb “szakma” az edzősködés, ugyanis vannak olyan szülők, akik Fortnite edzőket alkalmaznak jó pénzért, hogy a gyermeküket, vagy akár saját magukat tanítsa a játék minden csínjára-bínjára.

Heti összefoglaló - Nézzük mik történtek a héten /31. hét/

A No Man’s Sky új frissítése még korábban megérkezett, ám néhány nem várt módosítás miatt sokak hajója elszenvedett némi változást. Ezt nem mindenki nézte jó szemmel, ezért volt aki 200 millió unit-ot ajánlott fel, ha valaki megtalálja a hajója kinézetét a játékban.

Heti összefoglaló - Nézzük mik történtek a héten /31. hét/

A Conan Exiles-ban bemutatkozott a kisállat rendszer, valamint megjelent az új DLC is a ‘The Jewel of the West’. Ha már megjelenésről van szó, akkor ne hagyjuk ki a bejelentéseket sem, hiszen egy új 2D-s kalandjátékot jelentettek be a héten, amiről még nem sok mindent tudunk, de pazarul néz ki az egyszer biztos. És hogy valami kevésbé jóról is megemlékezzünk, megtudhattuk, hogy ki fogja elhozni Európába és Amerikába a Conqueror’s Blade nevű játékot.