Heti összefoglaló – Nézzük mik történtek a héten /42. hét/

Ismét véget ér egy hét, így elérkezett a Heti Összefoglaló ideje. Nézzük mik történtek ezen a héten, hátha valaki lemaradt valamiről.

Heti összefoglaló – Nézzük mik történtek a héten /42. hét/

Ez alkalommal kezdjük az MMORPG vonalon, mert az jobban fekszik a kezeimnek. A hét elején megtudhattuk, hogy a Blade & Soul Revolution végre magáénak tudhat egy megjelenési dátumot, ráadásul olyan nagy népszerűségnek örvend már most, hogy több új szervert is üzembe kellett helyezni, hogy mindenki el tudja előre készíteni a karakterét. Szintén még a hét elején érkezett a hír, miszerint az orosz Black Desert Online játékosai a nulláról kezdhetik újra a játékot, mivel a GameNet és a Pearl Abyss nem tudott megállapodni a játék adatbázisának kérdésében. Szerencsére, vagy inkább szerencsénkre azonban nem sokkal később mégis sikerült nyélbe ütniük az üzletet, így az oroszok remélhetőleg maradnak ott, ahova valók. A saját szervereiken.

Heti összefoglaló – Nézzük mik történtek a héten /42. hét/

Érkeztek infók a Bless Mobile játékról is videó formájában, amiken némi gameplay-t csodálhatunk meg és megismerkedhetünk a karakterkészítővel is. A My.com kiadott egy ütemtervet, amelyben a 2018 év végi, illetve a 2019 év eleji várható játékfrissítések szerepelnek a Skyforge részére. Ha már frissítésekről van szó, akkor említsük meg a Neverwinter-t is, amiben hamarosan megérkezik a legújabb kiegészítő, a ‘The Hearth of Fire’. Az Ascent: Infinite Realm-ről is érkezett némi infó, hosszú hallgatás után, ahogy az Ashes of Creation-el kapcsolatban is elejtettünk néhány információmorzsát.

Heti összefoglaló – Nézzük mik történtek a héten /42. hét/

Mivel Halloween-i időszak van, ezért most orrba-szájba kapjuk az ezzel kapcsolatos eventeket. A Black Desert Online feladta a leckét és elárasztottak minket az eventek a héten. Azonban ez még közel sem minden, hiszen a Blade & Soul is beszállt a buliba. Egyik legutóbbi hír pedig a World of Warcraft-al kapcsolatos, ugyanis most lehetőségünk nyílhat három boldog napot eltölteni a Battle for Azeroth kiegészítőben teljesen ingyen.

Heti összefoglaló – Nézzük mik történtek a héten /42. hét/

Nézzünk minden mást. Hét elején írtunk róla, hogy vajon Free-to-Play lehet-e valaha is a Final Fantasy XIV? Írtunk arról a különös álláshirdetésről is, amit a ZeniMax adott fel és amiben bizony egy új MMO készítéséhez keresnek munkatársat. De vannak itt még igazi hiánypótló hírek is, hiszen megérkezett az első Shadow of the Tomb Raider Nude Mod, és egy az Agony cenzúrázatlan verziójáról szóló hír is felreppent a héten. Érkezett Steamre a héten egy új árkád-platformjáték is a Damsel személyében, amiben vámpírokat kell a lehető leghatásosabb módokon a pokolra küldenünk. Egy új Star Citizen videó is borzolta a kedélyeket, amelyen megcsodálhattuk a feljavított “physics” hatásokat, és a végére maradt az első Conan Exiles Halloween-i event.

Tartsatok velünk jövő héten is!