Heti összefoglaló – Nézzük mik történtek a héten /40. hét/

Ismét véget ér egy hét, így elérkezett a Heti Összefoglaló ideje. Nézzük mik történtek ezen a héten, hátha valaki lemaradt valamiről.

Heti összefoglaló – Nézzük mik történtek a héten /40. hét/

Ezen a héten kezdjük a “minden más” résszel. A Riot Games “Ask Riot” című videójában “Safelocked” arra a kérdésre, hogy a jövőben bemutat-e egy új játékot a cég egy kövér igennel válaszolt, így végre megerősítést nyert a dolog, amit már amúgy is tudott mindenki, miszerint új játék érkezik a Riot-tól. A Capcom megerősítette, hogy érkezni fog egy élőszereplős Monster Hunter film is, amiben Milla Jovovich ezúttal nem zombikkal fog hadakozni. Természetesen ezen a héten sem maradhatott ki egy agyament petíció, azonban ezúttal nem a Fortnite került középpontba, hanem az Overwatch.

Heti összefoglaló – Nézzük mik történtek a héten /40. hét/

Egy túlbuzgó rajongó összeszámolta a nyilvánosan is elérhető adatokból, hogy a PUBG-ben 2017 közepe óta több mint 13 millió felhasználói fiókot banoltak ki. És ha már kitiltás, akkor ugyan semmi köze hozzá, de a Minecon Earth 2018-on bemutatták a Minecraft-ba érkező új tartalmakat és megismerhettük a Destiny 2-be, októberben várható újdonságokat, változásokat is.

Heti összefoglaló – Nézzük mik történtek a héten /40. hét/

Ami pedig az MMORPG vonalat illeti, a hét híre talán a Bless Online-hoz köthető, amely végső megoldás gyanánt a free-to-play modell bevezetése mellett döntött, illetve megtudhattuk, hogy mikor hagyja maga mögött a játék a korai hozzáférés húsba vágó státuszát. A Tera legújabb frissítésének Patch Note-jával is megismerkedhettünk, ami kivételesen egész pofásra sikeredett, és a koreai Black Desert Online-ban is érkezett egy olyan változás, aminek mi is örülni fogunk majd, amint megkapjuk. A jó öreg Cabal Online is kapott egy frissítést, ahogy az Albion Online küszöbére is megérkezett a Season 4 mindenféle újdonsággal. Végül pedig az Ascent: Infinite Realm hosszú hallgatás után életjelet adott magáról, igaz csak képek formájában.

Tartsatok velünk jövő héten is!