Heti összefoglaló – Nézzük mik történtek a héten /39. hét/

Ismét véget ér egy hét, így elérkezett a Heti Összefoglaló ideje. Nézzük mik történtek ezen a héten, hátha valaki lemaradt valamiről.

Heti összefoglaló – Nézzük mik történtek a héten /39. hét/

Ezen a héten is történtek érdekes dolgok az MMORPG-k világában, szokás szerint kezdjük ezekkel. Túl vagyunk az Ashes of Creation legújabb streamjén, amiben sok más mellett megismerkedhettünk az Alpha 1 során bevezetett battle royale móddal is. Megtudhattuk végre, hogy mikor érkezik a Black Desert Online-ba a régóta várt Drieghan frissítés, illetve a Lineage 2 Revolution októberi frissítéseibe is bepillantás nyertünk. Kifejtettük véleményünket az Aion 6.0-ás frissítésével kapcsolatban, és megünnepelhettük a játék 9. születésnapját itt Európában. Megírtuk véleményünket arról is, hogy érdemes-e belevágni az SWTOR-ba és miért? Az amerikai Tera hamarosan egy nagyobb frissítéssel bővül, ahogy a Bless Online-ba is érkezik egy új raid és számos event hamarosan. A Revelation Online-ba megérkezett a Sulan frissítés, aminek hatására nagyban megváltozik a játék. Szomorú hír is érkezett, hiszen megtudhattuk, hogy pontosan mikor ér véget a Wildstar és milyen eventek kísérik el végső útján.

Heti összefoglaló – Nézzük mik történtek a héten /39. hét/

Battle Royale vonalon a Fortnite-ba megérkezett a Season 6 és a Fall Skirmish bajnokságon csalókat is sikerült fogni. A Battleritre Royale elindult Steamen korai hozzáférésben és a jó öreg Doom 2 is kapott egy battle royale modot.

Heti összefoglaló – Nézzük mik történtek a héten /39. hét/

Ami minden mást illet, elindult a Prodigy Tactics Steamen végre élesben, ahol körökre osztott csatákban kell helyt állnunk. És ha már helytállás, akkor megismerkedhettünk a Path of Exile Delve frissítésének néhány érdekes statisztikájával is, de a Destiny 2-ben felfedezett Halo 2-es Easter Egget is bemutattuk nektek.

Tartsatok velünk jövő héten is!