Heroes of the Storm – Születésnapi event

Néhány nap múlva, egészen pontosan június 2-án ünnepli második születésnapját a Blizzard által fejlesztett Heroes of the Storm nevű MOBA.

A Blizzard köszöni minden félelmetes harcosának az elmúlt két évet és, hogy együtt jártak ezen az epikus úton. Mindezt nem érték volna el a sok elkötelezett játékos nélkül, akik hihetetlen szenvedéllyel vetették bele magukat a játékba. Arra kérnek mindenkit, hogy ünnepeljenek együtt velük egy új event keretében, ahol különféle jutalmakkal díjazzák az abban részt vevőket.

A május 30-tól egészen június 12-ig tartó eventen az egyik lehetőség egy daily quest végrehajtása. Itt nincs más dolgotok, mint beloggolni a játékba és játszani mindössze egy kör Quick Match, Unranked vagy Ranked meccset, hogy minden nap a tiétek legyen a daily loot chest. A másik lehetőség az event quest. Itt három meccset kell lejátszani szintén a Quick Match, Unranked vagy Ranked kategóriában. A jutalom itt sem marad el:

  • Anniversary Portrait
  • Anniversary Spray
  • Anniversary Banner

Ezek a jutalmak kizárólag ezen az eventen keresztül lesznek elérhetőek, loot chestből vagy craftból nem.

Heroes of the Storm - Születésnapi event

A jubileumi esemény apropóján június 5-én este 7 órakor a Heroes of the Storm saját Stream csatornáján is ünneplés lesz, ahol ajándékokat fognak kisorsolni. Semmikép hagyjátok ki.