Heroes of the StormHírekMOBA

Heroes of the Storm – Születésnapi event

Néhány nap múlva, egészen pontosan június 2-án ünnepli második születésnapját a Blizzard által fejlesztett Heroes of the Storm nevű MOBA.

A Blizzard köszöni minden félelmetes harcosának az elmúlt két évet és, hogy együtt jártak ezen az epikus úton. Mindezt nem érték volna el a sok elkötelezett játékos nélkül, akik hihetetlen szenvedéllyel vetették bele magukat a játékba. Arra kérnek mindenkit, hogy ünnepeljenek együtt velük egy új event keretében, ahol különféle jutalmakkal díjazzák az abban részt vevőket.

A május 30-tól egészen június 12-ig tartó eventen az egyik lehetőség egy daily quest végrehajtása. Itt nincs más dolgotok, mint beloggolni a játékba és játszani mindössze egy kör Quick Match, Unranked vagy Ranked meccset, hogy minden nap a tiétek legyen a daily loot chest. A másik lehetőség az event quest. Itt három meccset kell lejátszani szintén a Quick Match, Unranked vagy Ranked kategóriában. A jutalom itt sem marad el:

  • Anniversary Portrait
  • Anniversary Spray
  • Anniversary Banner

Ezek a jutalmak kizárólag ezen az eventen keresztül lesznek elérhetőek, loot chestből vagy craftból nem.

Heroes of the Storm - Születésnapi event

A jubileumi esemény apropóján június 5-én este 7 órakor a Heroes of the Storm saját Stream csatornáján is ünneplés lesz, ahol ajándékokat fognak kisorsolni. Semmikép hagyjátok ki.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár