Heroes of the Storm: Fenix és StarCraft tartalom

A StarCraft évfordulóját számos Blizzard játékban ünnepelhetjük, viszont a Heroes of the Storm a játék egyik igencsak fontos karakterét iktatta be. Fenix már elérhető a MOBA live szerverein, és ezzel együtt érkezett a hőshöz egy balance patch is.

Heroes of the Storm: Fenix és StarCraft tartalom

Heroes of the Storm: Fenix és StarCraft tartalomAzért aggodalomra nincs ok, mert ugyan kapott egy kis nerfet a karakter, de még mindig olyan rugalmas és dinamikus, mint a teszt szervereken volt, és a pajzsait még mindig nehéz lesz áttörni, miközben az ellenséges csapatra elég nagy nyomást gyakorol. Fenix egy jól ismert Protoss Zealot, aki a Protoss Defense Forces praetorja volt. A karakter a Heroes of the Storm-ban, az úgynevezett dragoon formájában jelenik meg.

Változások érkeztek Tracer és Varian Wrynn számára is az új buildben, Tracer kissé visszanyerte mobilitását, miközben hosszabb ideig közelebb kell maradnia az ellenségekhez, Wrynn heroic képességei pedig nerfelve lettek. Érkezett pár bug fix, játékélmény javítás is és, ha esetleg hidegen hagy a StarCraft évfordulójának ünneplése, azért érdemes átfutni a Patch Notes-t.