Heroes of the Storm – A Blizzard belátta, hogy hibázott

Akik aktívan játszanak a Blizzard népszerű Heroes of the Storm MOBA-jával, azok bizonyára már észrevették, hogy a fejlesztő nem sokat tett a balance problémák ellen, és a játékos bázissal sem kommunikáltak eleget. A jó hír az, hogy a Blizzard ezzel tisztában van és remélhetőleg változtat rajta.

Nemrég kiadtak egy bejegyzést a játékosok számára, amiben belátják hogy nem volt megfelelő a kommunikáció, és rájöttek, hogy ideje beiktatni pár balance javítást. A cikk nem csak a balance problémákkal foglalkozik, hanem például a toxikus viselkedés elleni küzdelemmel, az új ban pick rendszerrel, amit a mid-ban fázisban használhatunk és szeretnék hatékonyan felismerni a csapatukat direkt hátráltató játékosokat.

Heroes of the Storm - A Blizzard belátta, hogy hibázott

“Mint sokan tudjátok, sok visszajelzés és közösségi beszélgetés érkezett olyan témákról, mint a matchmaking, a rangsorolt játék, az új hősök balance problémái és a játékosok toxicitása. Nyilvánvaló számunkra, hogy néhányan a játék közösségéből úgy érzik, hogy panaszaik nem kapnak figyelmet.” 

A Blizzard, az új hősök balance problémáival kapcsolatban hozzátette, hogy mindent megtesznek azért, hogy minden új hős beiktatása egy szórakoztató és kielégítő élményt nyújtson. Állításuk szerint figyelembe fogják venni a játékosok visszajelzéseit, és azok alapján fogják alakítgatni a hősök erősségét.

Heroes of the Storm - A Blizzard belátta, hogy hibázott

Azt is megemlítették, hogy a kompetitív mérkőzések sok érzelmet kiválthatnak a játékosokból, de akár egy játékos negatív viselkedése elég lehet ahhoz, hogy elrontsa az élményt mind a 10 játékos számára.