Harry Potter Hogwarts MysteryHírekKiemeltMobile

Harry Potter: Hogwarts Mystery – Kiadták az első trailert az új HP mobiljátékhoz

Már írtunk róla korábban, hogy jövőre érkezik egy J.K. Rowling varázsvilága alapján készülő Harry Potter mobiljáték a Harry Potter: Hogwarts Mystery. A játéknak megérkezett az első trailere is.

Harry Potter: Hogwarts Mystery - Kiadták az első trailert az új HP mobiljátékhoz

A Jam City és a Warner Bros. közös mobiljátéka egy szerepjáték lesz, ahol a játékosok személyre szabott avatárokat hozhatnak létre és részt vehetnek az órákon, vagy barátságokat köthetnek más tanulókkal, de akár meg is küzdhetünk velük. A játék egy olyan történetet is tartalmazni fog, amelyet befolyásolni fognak a játékosok döntései.

A Trailer rövid és csak röpke bepillantást enged a játékba és a tartalomba. A grafika olyan, amilyet elvárunk egy mobiljátéktól, bár talán néhány évvel le van maradva. Azt se felejtsük el, hogy a HP: Hogwarts Mystery nem egyezik meg a Pokemon GO fejlesztőjének HP: Wizards Unite nevű alkotásával. Csak a félreértések elkerülése végett.

A megjelenés 2018-ban várható, addig is nézelődjetek a játék hivatalos oldalán.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár