Hamarosan jön egy gigantikus Fallout: New Vegas mod, amit érdemes kipróbálnod

Évekkel azelőtt, hogy megjelent volna a 24 órás Fallout 76 teaser stream, egy lelkes rajongó, Brendan Lee elkezdett dolgozni egy modon, ami akkor Fallout Project Brazil néven futott. Ma már Fallout: New California néven fut a projekt és most kiderült, hogy hamarosan elérhető lesz.

Hamarosan jön egy gigantikus Fallout: New Vegas mod, amit érdemes kipróbálnodA Fallout: New California egy úgynevezett Total Conversion mod, ami lényegében teljesen átalakítja a játékot. A mod a Fallout: New Vegas előzményeit mutatja be és találkozhatunk majd a játékban megismert NCR frakcióval. A mod nem csak vizuálisan alakítja majd át a játékot, hanem több ezer alámondást is tartalmaz.

Lee szerint, befejezték a történetet és az októberi megjelenésig mellék küldetéseken és béta tesztelésen fognak dolgozni. A csapat kiadott egy ízelítő trailert is, ami bemutatja a mod történetét.
Hamarosan jön egy gigantikus Fallout: New Vegas mod, amit érdemes kipróbálnod

A Fallout: New California mod október 23-án érkezik, és a béta tesztelés már júliusban megkezdődhet. A bejelentés a ModDB oldalán bukkant fel.