FPS/TPSH1Z1: Kingof the KillHírekKiemeltSurvival

H1Z1 – Tavaly július óta a játékosbázisa 91%-át elvesztette

Mindenki minden körülmények között, a legolcsóbban, vagy ingyen, a lehető legjobbat akarja, legyen szó bármiről. És ha felüti fejét a lehetőség, hogy ugyanazért az árért, vagy ingyen valami jobbat kaphasson, akkor bizony már szalad is érte. Itt kezdődik a H1Z1 története, vagy épp itt végződik.

H1Z1 - Tavaly július óta a játékosbázisa 91%-át elvesztette

A H1Z1, ami az első igazi battle royale játék volt a piacon, persze ha nem számítjuk a modokat. A H1Z1 azonban kapott két olyan vetélytársat, akikkel szemben úgy tűnik nem tudja megállni a helyét. Ezek pedig természetesen a Playerunknown’s Battlegrounds és a Fortnite, ami minden fent említett lehetőséggel élt.

A játék a csúcsot 2017 júliusában érte el, azonban a PUBG egyre növekvő népszerűségének köszönhetően szépen lassan elkezdett csökkenni a játék népszerűsége. Ami azt eredményezte, hogy a napi 150 ezer játékosból mára napi nagyjából 10 ezer játékos lett. Ez elég nagy visszaesés. És, hogy minek köszönheti ezt a H1Z1? Nos három dolognak. Az első a PUBG, a második a Fortnite és a harmadik az, hogy nem tudta olyan gyorsan megadni a játékosainak azt, amit akartak.

A Daybreak megpróbált sok mindent, hogy visszavegye a bajnoki címet, még ingyenes Steam hétvégét is tartottak, de úgy tűnik nem igazán akar működni a dolog.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár