H1Z1 – Érkezik Playstation 4-re!

A Daybreak a mai napon jelentette be, hogy az eredeti és egyedülálló battle royale játékuk a H1Z1 hamarosan megérkezik Playstation 4-re.

H1Z1 - Érkezik Playstation 4-re!

A nyílt béták 2018 május 22-én kezdődnek. A PS4 verzió kifejezetten konzolra készült és tartalmazni fog egy teljesen átdolgozott kezelőfelületet, új fegyvereket és felszerelést is és mindezek mellett kiemeli majd a battle royale alapvető fontosságát is, amely a műfajt olyan izgalmassá teszi a játékosok és a nézők számára is.

A PS4-en az irányítási rendszer teljesen személyre szabott, aminek hála a játékosok az akcióra összpontosíthatnak. Továbbá egy grab-and-go funkciót is tartalmaz, amely egyszerűvé teszi a zsákmányszerzést. egy ismerős radial menü is helyet kap a játékban, hogy gyorsan lehessen váltani fegyverek és gránátok között, de lesz egy átdolgozott HUD is, amely csak a legfontosabb információkat jeleníti meg. A crafting rendszer eltávolításra kerül.

A fokozott mobilitást kihasználva a PS4 kiadás egy lépéssel továbbfejleszti a H1Z1 gyors ütemű harcát egy új játékmechanizmus bevezetésével. A játékban a gáz rendszerét megváltoztatták, hogy felgyorsítsák a meccseket és az airdrop rendszert is átdolgozták, hogy a játékosok mozogjanak is a pályákon.

Míg az airdrop rendszer nyújtja az elsődleges módját a felszerelések szintezéséhez, a speciális ládák tartalmazzák a level 2-3 fegyvereket és felszerelési tárgyakat, amik elrejtve várják a térképen, hogy megtaláljuk azokat. A passzívabb stratégiát kedvelő játékosok szorgalmasan keresgélhetik ezeket a speciális ládákat, amelyek gyenge rádiós hangot és jelzőfényt bocsájtanak ki, ha a közelükben vagyunk.

A H1Z1 teljesen optimalizált PS4 számára és a 60 fps-t is támogatja PS4 Pro-n. Ha minden igaz a zárt béta még ebben a hónapban elkezdődik. Egészen május 22-ig elő is rendelhetjük a játékot 29,99 dollárért, amiért cserébe egyedülálló kozmetikai holmikat is kapunk, amint a nyílt béta elindul.