Battle RoyaleFPS/TPSH1Z1: King of the KillHírekKiemelt

H1Z1 – Érkezik Playstation 4-re!

A Daybreak a mai napon jelentette be, hogy az eredeti és egyedülálló battle royale játékuk a H1Z1 hamarosan megérkezik Playstation 4-re.

H1Z1 - Érkezik Playstation 4-re!

A nyílt béták 2018 május 22-én kezdődnek. A PS4 verzió kifejezetten konzolra készült és tartalmazni fog egy teljesen átdolgozott kezelőfelületet, új fegyvereket és felszerelést is és mindezek mellett kiemeli majd a battle royale alapvető fontosságát is, amely a műfajt olyan izgalmassá teszi a játékosok és a nézők számára is.

A PS4-en az irányítási rendszer teljesen személyre szabott, aminek hála a játékosok az akcióra összpontosíthatnak. Továbbá egy grab-and-go funkciót is tartalmaz, amely egyszerűvé teszi a zsákmányszerzést. egy ismerős radial menü is helyet kap a játékban, hogy gyorsan lehessen váltani fegyverek és gránátok között, de lesz egy átdolgozott HUD is, amely csak a legfontosabb információkat jeleníti meg. A crafting rendszer eltávolításra kerül.

A fokozott mobilitást kihasználva a PS4 kiadás egy lépéssel továbbfejleszti a H1Z1 gyors ütemű harcát egy új játékmechanizmus bevezetésével. A játékban a gáz rendszerét megváltoztatták, hogy felgyorsítsák a meccseket és az airdrop rendszert is átdolgozták, hogy a játékosok mozogjanak is a pályákon.

Míg az airdrop rendszer nyújtja az elsődleges módját a felszerelések szintezéséhez, a speciális ládák tartalmazzák a level 2-3 fegyvereket és felszerelési tárgyakat, amik elrejtve várják a térképen, hogy megtaláljuk azokat. A passzívabb stratégiát kedvelő játékosok szorgalmasan keresgélhetik ezeket a speciális ládákat, amelyek gyenge rádiós hangot és jelzőfényt bocsájtanak ki, ha a közelükben vagyunk.

A H1Z1 teljesen optimalizált PS4 számára és a 60 fps-t is támogatja PS4 Pro-n. Ha minden igaz a zárt béta még ebben a hónapban elkezdődik. Egészen május 22-ig elő is rendelhetjük a játékot 29,99 dollárért, amiért cserébe egyedülálló kozmetikai holmikat is kapunk, amint a nyílt béta elindul.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár