FPS/TPSH1Z1: King of the KillHírekKiemelt

H1Z1 – Battle Royale és Auto Royale mindenkinek, ingyen!

Elindult a H1Z1 a világ első hivatalos Battle Royale játéka. A Battle Royale és az Auto Royale módok egyaránt a free-to-play gyönyöreit nyújtják.

H1Z1 - Battle Royale és Auto Royale mindenkinek, ingyen!

De a free-to-play nem az egyetlen dolog, aminek hatására felülhetünk a hype vonatra. A H1Z1 Pro League megerősítette, hogy 15 esport csapat részt is vesz az alakuló félben lévő szezonban, aminek helyszíne Las Vegas lesz és a hivatalos stream partner pedig a Facebook.

“Nagyon izgatottak vagyunk, hogy bejelenthetjük, hogy a H1Z1 ingyenesen elérhető a mai naptól. Ez nem csak azt teszi lehetővé, hogy a Battle Royale és az Auto Royale még több játékoshoz érjen el, de azt is, hogy a következő lépés a H1Z1 esport eseményeinek figyelemmel követése. A Pro League újradefiniálja majd az esportot a Las Vegas-i indulásnál áprilisban. Azt szeretnénk, hogy mindenki megkapja az esélyt, hogy játszhasson a legversenyképesebb battle royale játékban.” – Mondta Anthony Castro a H1Z1 vezérigazgatója.

A csapat köszönetet mond mindenkinek, aki a korai hozzáférés során fantasztikus és időtálló döntést hoztak és letették voksukat a H1Z1 mellett. Azoknak, akik korábban megvásárolták a játékot a H1Z1 Appreciation Pack-al, a következő ajándékokkal kedveskednek.

  • Gasrunner Hoodie
  • Bloom Survivor T-Shirt
  • Splinter Camo ARV
  • 10 Victory Crates
  • 10,000 Skull

Tovább a Bronze, Silver és a Limited Edition Gold Battle Royale csomagokat is hozzáadták a free-to-play indulásához. Bár a legutóbbi adatok nem voltak túl kecsegtetőek a játék jelenlegi és jövőbeli helyzetét illetően, bízunk benne, hogy ez az ingyenes modell eléri a célját és ismét egy rendkívül népszerű, sokak által játszott játék válhat a H1Z1-ből.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár