H1Z1 – Battle Royale és Auto Royale mindenkinek, ingyen!

Elindult a H1Z1 a világ első hivatalos Battle Royale játéka. A Battle Royale és az Auto Royale módok egyaránt a free-to-play gyönyöreit nyújtják.

H1Z1 - Battle Royale és Auto Royale mindenkinek, ingyen!

De a free-to-play nem az egyetlen dolog, aminek hatására felülhetünk a hype vonatra. A H1Z1 Pro League megerősítette, hogy 15 esport csapat részt is vesz az alakuló félben lévő szezonban, aminek helyszíne Las Vegas lesz és a hivatalos stream partner pedig a Facebook.

“Nagyon izgatottak vagyunk, hogy bejelenthetjük, hogy a H1Z1 ingyenesen elérhető a mai naptól. Ez nem csak azt teszi lehetővé, hogy a Battle Royale és az Auto Royale még több játékoshoz érjen el, de azt is, hogy a következő lépés a H1Z1 esport eseményeinek figyelemmel követése. A Pro League újradefiniálja majd az esportot a Las Vegas-i indulásnál áprilisban. Azt szeretnénk, hogy mindenki megkapja az esélyt, hogy játszhasson a legversenyképesebb battle royale játékban.” – Mondta Anthony Castro a H1Z1 vezérigazgatója.

A csapat köszönetet mond mindenkinek, aki a korai hozzáférés során fantasztikus és időtálló döntést hoztak és letették voksukat a H1Z1 mellett. Azoknak, akik korábban megvásárolták a játékot a H1Z1 Appreciation Pack-al, a következő ajándékokkal kedveskednek.

  • Gasrunner Hoodie
  • Bloom Survivor T-Shirt
  • Splinter Camo ARV
  • 10 Victory Crates
  • 10,000 Skull

Tovább a Bronze, Silver és a Limited Edition Gold Battle Royale csomagokat is hozzáadták a free-to-play indulásához. Bár a legutóbbi adatok nem voltak túl kecsegtetőek a játék jelenlegi és jövőbeli helyzetét illetően, bízunk benne, hogy ez az ingyenes modell eléri a célját és ismét egy rendkívül népszerű, sokak által játszott játék válhat a H1Z1-ből.