H1Z1 Battle Royale – Egy új Arcade Mode indul PS4-en, a Swagnum Opus!

A H1Z1 Battle Royale Playstation 4 verziója kapott egy frissítést, amely egy új Arcade módot hozott el a játékba, hétvégi kihívásokkal.

H1Z1 Battle Royale - Egy új Arcade Mode indul PS4-en, a Swagnum Opus!

A következő két hétvégén egy igazán kirobbanó Solo kihívás vár majd mindenkire az Arcade Mode: Swagnum Opus keretein belül. Minden játékos egy Swagnum-al kezd, ami egy igen erős fegyver, amely képes akár egyetlen lövéssel leteríteni a célpontunkat, még páncélon keresztül is. Minden egyes játékos egyetlen golyóval kezdi meg a játékot, tehát az első lövésnek igazán nagy jelentősége van.

További Swagnum lőszerek találhatóak az airdrop ládákban, amik ráadásul gyakrabban is fordulnak elő a meccsek során, mint általában. Minden ládában található lőszer és némi kötszer, de nem tartalmaznak mást. Az egyetlen fegyver, ami a Swagnum-on kívül megjelenik a pályán, az a Crossbow és az egyetlen lőszertípus, a Firework Bolt. Ezek a nyílvesszők rendelkeznek némi robbanási hatósugárral és tűzijátékot indítanak, ha eltalálunk vele valakit. A Crossbow hosszabb újratöltési idővel rendelkezik és kevesebb sebzést okoz, mint a Swagnum.

Az egyetlen járműtípus, ami megjelenik a térképen, azok az ATV-k. A Swagnum Opus során a mérgező gáz kisebb körben indul el, kevesebb fázisból áll és lassabban mozog a megszokottnál. Minden Swagnum Opus meccs napnyugtakor kerül megrendezésre, hogy a tűzijáték még látványosabb legyen.

A Swagnum Opus a következő időszakokban érhető el Európában:

  • Szeptember 7, 19:00 órától – Szeptember 10, 19:00 óráig

Ami a hétvégi kihívást illeti, az első hétvégén meg kell ölni 5 ellenséget a Swagnum Opus mérkőzéseken, hogy 10 Battle Pass medált kapjunk. Ezt nem egyetlen mérkőzés alatt kell teljesítsük, van rá egy hétvégénk. A következő hétvégi kihívást majd később tudhatjuk meg.