Guild Wars 2 – Season 7 és WvW újdonságok

Guild Wars 2 - Season 7 és WvW újdonságokA Guild Wars 2 sok újdonsággal rukkolt elő és hamarosan elindul a PvP League Season 7 is. Új gearek, backpackek, gliderek és még sok más érdekesség érkezett az MMORPG-be.

A World vs. World része a játéknak kapott pár kellemes újítást. Ha részt vesztek a WvW-ben, most új jutalmakat szerezhettek be. A fejlesztő berakott egy új WvW Legendary Backpack-et, valamint egy glidert, ami a Warbringer nevet viseli. Jött két új WvW armor szett is, a Triumphant Hero’s armor és a Mistforged Triumphant Hero’s armor. A június 6-án aktivált update javított az LFG rendszeren valamint a Match History-n is.

Guild Wars 2 - Season 7 és WvW újdonságok

Ha szereted tesztelni rátermettséged a többi játékos ellen, a június a te hónapod lehet, hogy ragyoghass!

Június 13-án indul a PvP League Season 7, és hozzájuthattok majd egy új royal minihez. Június 20-tól pedig napi tournamentek érkeznek, amiken keresztül bejuthattok a havi tournamentekbe. Egy átdolgozott PvP Lobby is felénk tart, a Heart of the Mists kap pár kellemes újítást.

Ez a sok izgalmas PvP változás mind ránk vár júniusban, és melegen ajánljuk, hogy ne maradjatok le róluk! Számos különleges jutalom és sok-sok glory várható a következő pár hétben.