Guild Wars 2 – A víz alatti harc mechanizmusa frissítést kapott

Az ArenaNet egy újabb frissítést adott ki a Guild Wars 2 MMORPG-hez, ami megváltoztatja az elit specializációt, valamint balance fixeket is hozott. Az update egyik fő jellemzője azonban az átszabott víz alatti harci rendszer. A víz alatti harc már így is egy különleges része volt a Guild Wars 2-nek, viszont már egy ideje nem kapott elég figyelmet a fejlesztőtől. Most úgy döntöttek ideje dolgozni azokon a szegmenseken, amik különlegessé teszik az MMORPG-t.

Guild Wars 2 - A víz alatti harc mechanizmusa frissítést kapott

A cél elérése érdekében a csapat úgy döntött, hogy felülvizsgálja a rendszer alapkoncepcióját, amelyet a Guild Wars 2 kiadásával hoztak létre, ami eredetileg lassabb harcot eredményezett a realizmus érdekében. Most, a víz alatti csata ugyanolyan akció dús lett, mint a szárazföldi harc, és a skillek alkalmazkodnak a szárazföldi fegyverek képességeihez.

Guild Wars 2 - A víz alatti harc mechanizmusa frissítést kapott

Továbbá a fejlesztők úgy döntöttek, hogy jobban ösztönzik a vízalatti részek felfedezését, ugyanis a játékosok kulcsokat találhatnak elsüllyedt kincsesládákhoz. Ezekben a ládákban a kezdő búvárok számos érdekes dolgot találhatnak, például jobb légzőmaszkot, valamint olyan bónuszokat, melyek javítanak az úszási sebességen.

Az új update sok más változtatást is hozott a Guild Wars 2-be, ezért érdemes átolvasni a hivatalos patch notes-t.