Gloria VictisHírekKiemeltMMORPG

Gloria Victis – 40%-os leárazás és új harci trailer

A Gloria Victis egy középkorban játszódó, egyenlőre még korai hozzáférésben elérhető MMORPG, ami teljes mértékben a realizmusra helyezi a hangsúlyt a fantasy helyett. A nyílt világban játszódó non-target harcrendszerű játékot gazdagítja a mély craft rendszer, a területharc és a játékos vezérelt gazdaság. 

A Gloria Victis csapata kiadott egy frissítést, amihez egy videót is mellékeltek. A frissítésben átdolgozásra került a teljes harc rendszer, amit Jakub Kisiel segítségével rögzítettek, aki korábban már remek munkát végzett a Witcher 3-ban és a Gears of War-ban. Teljesen átdolgozták a harci mechanikát, amibe így már beletartozik az irányított blokkolás, a vízben harcolás lehetősége, valamint a pajzsunkat immár a hátunkon is el tudjuk helyezni.

A csapat ezek után sem fog a babérjain pihenni, ugyanis keményen dolgoznak a következő játszható nemzeten az Azebsen-en. Ők egy teljesen úgy területen fognak majd feltűnni, egy teljesen új quest rendszerrel.

És nem utolsó sorban, a játék jelenleg elérhető 40% kedvezménnyel a Steamen.

Gloria Victis - 40%-os leárazás és új harci trailer

Gloria Victis - 40%-os leárazás és új harci trailer

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár