Gloria Victis – Sátrak, tábortűz és mindenféle ültetni való érkezett

A Black Eye Games MMORPG-je a Gloria Victis túl van egy új frissítésen, amiben megérkezett néhány “lerakható” tárgy a játékba.

Gloria Victis - Sátrak, tábortűz és mindenféle ültetni való érkezett

A középkori MMORPG a legújabb frissítésében régóta várt tartalom érkezett. A játékosok mostantól képesek mindenféle interaktív tárgyat elhelyezni a játékban. Ezek közé tartoznak a növények, gyümölcsök, zöldségek, gyógynövények, mindenféle gabona és még sok más. Azonban nem lesz elég egyszerűen elültetni a magokat, aztán megvárni míg kinő belőlük valami, ugyanis meg is kell védeni a kis veteményesünket az éhes állatoktól, az időjárástól, a gyomoktól, de még a “lopni, megyünk lopni” látásmóddal rendelkező játékosoktól is. A vetőmagokat szinte bárhova lehet ültetni, habár a legcélravezetőbb ha egy farmon ültetjük el azokat.

Gloria Victis - Sátrak, tábortűz és mindenféle ültetni való érkezett

Továbbá mostantól minden játékos elhelyezheti a saját sátrát és tábortüzét is a nagyvilágban. A sátrak egyszemélyes spawn pontként működnek, így nagyszerű taktikai lehetőséget adhatnak, ha jól helyezzük el azokat. Az ellenség képes elpusztítani ezeket, így valóban nem árt odafigyelni, hogy melyik bokor mögé suvasztjuk be. A tábortüzek, a nemrég bevezetett főzési szakmát egészítik ki, amelyek mellé hamarosan megérkeznek a játékba a saját magunk által építhető craft állomások is.