GiganticHírekKiemeltMOBA

Gigantic – Nyugodj békében!

Valamivel több mint fél éve indult a Gigantic nyílt bétája. A Perfect World Entertainment és a Motiga MOBA játéka úgy tűnik nem hozta a hozzá fűzött reményeket.

Gigantic - Nyugodj békében!

Nagyon nagy hévvel és viszonylag sűrű tartalmi frissítésekkel indult a Gigantic 2017 július 20-án Steamen. Sok ajándékkal és lehetőséggel kedveskedtek a játékosoknak, többek közt ajándék kinézetekkel és egy baráti ajánló rendszerrel. Több új hős is érkezett a játékba ez idő alatt, de úgy tűnik ez sem volt elég ahhoz, hogy az emberek ellepjék a játékot.

A játék honlapján megjelent egy levél, ami közli, hogy a játék 2018 július 31-én bezárja kapuit és a januári frissítés volt az utolsó, ami érkezett a Gigantic-hoz. Ennek oka egyszerűen az, hogy “a játék nem rezonált annyi játékossal, mint reméltük”. Mostantól, egészen az utolsó napig minden hős szabadon elérhető és az item shop lezárásra került.

Közel 5 év fejlesztés után, fél év alatt bukta. Nyugodj békében!

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár