Frostpunk – Beszéljünk a kiegészítő szcenáriókról

A Frostpunk néven ismert túlélős városépítő stratégiai játék holnaptól lesz elérhető, és a fejlesztők nemrég kitértek a kiegészítő tartalomra, ami a campaign mellett még többet elmesél a játék világáról. A Frostpunk teljes verziója két “robusztus” kiegészítő scenario-t kínál.

Mindkét kiegészítő scenario a társadalom túlélésére összpontosít, de két nagyon különböző perspektívával mutatják azt be. A Frostpunk-bank a globális lehűlés kegyetlen körülményei között találjuk magunkat, ahol a településünk túléléséért kell küzdenünk, minden rendelkezésre álló eszközt felhasználva.

Frostpunk - Beszéljünk a kiegészítő szcenáriókról

A két scenario a The Arks és a Refugees neveket kapták. A The Arks-ban, a játékosoknak meg kell óvniuk a különböző növények magvait és palántáit, amelyek valódi kincseknek számítanak. Rendelkezésünkre áll egy meglehetősen korlátozott település, amelyet fejleszteni kell a technológiai haladás irányába, mert csak ez teheti lehetővé a túlélést a végtelen télben.

Frostpunk - Beszéljünk a kiegészítő szcenáriókról

A Refugees scenario a megmenekült londoniakra fókuszál. Ezek olyan hétköznapi emberek, akik északra menekültek, és miután generátorokat találtak, megalapították saját városaikat. Itt a játékosok a szociális problémákkal és az elégedetlenséggel szembesülnek egy gyorsan növekvő társadalomban.

A Frostpunk április 24-én fog megjelenni Steamen keresztül, és a jövőben ingyenes DLC-kre valamint a játék konzolon történő megjelenésére számíthatunk.