HírekKiemeltMultiplayerVideo

Friday the 13th: The Game – Bocsánatot kért a fejlesztő

Annak ellenére, hogy a Friday the 13th: The Game viszonylag meleg fogadtatásban részesült és a közösségi hálózatok egy darabig dicsérgették, jelentős mennyiségű probléma jelentkezett a játéknál az első hetekben.

Friday the 13th: The Game - Bocsánatot kért a fejlesztőA különböző bugok és glitchek mellett számos játékosnak gondja volt a játékhoz, valamint a csoporthoz való csatlakozással. Az Illfonic több javítást is beiktatott a probléma megoldására, és most a stúdió bejelentett egy nagy ingyenes frissítést, bocsánatkérésként a kellemetlenségért és a meglehetősen kellemetlen játékélményért a bevezetés során.

A bejelentés egy videóban történt, amelyben először is bocsánatot kérnek, majd taglalják a ma érkező update-et.

“Csak annyit akarunk mondani, hogy sajnáljuk.”

A fejlesztő hozzátette, hogy a tesztelők felülmúlták az elvárásaikat, és a szerverek sem bírták ezt ki. Mától új szerkókat próbálhatunk ki, és Jason is megkapja a klasszikus ruháját. A Friday the 13th: The Game update-el érkezik egy nosztalgikus 8-bit zene is, hogy egy kis retro gaming érzésünk lehessen.

Látogassatok el a játék hivatalos honlapjára, ha még többet szeretnétek róla megtudni.

Címkék

Wub

Újságíró, gamer, geek és MMO rajongó. Sok külföldi játékokkal foglalkozó híroldalnak ír, mint például az MMOSite és az MMOExaminer. Több mint tíz éve aktívan ír bármiről, aminek köze van a videojátékokhoz.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár