Battle RoyaleFortniteFPS/TPSHírekKiemelt

Fortnite – Viszlát Friendly Fire

A baráti tűzzel önmagában semmi probléma nincs a játékokban, viszont az ebből fakadó trollkodással már annál inkább. Az Epic Games is így gondolta, így véget is vetett neki a Fortnite-ban.

Fortnite - Viszlát Friendly Fire

Amikor a Fortnite Battle Royale-ba belevetjük magunkat, akkor már akár barátainkkal közösen is csatlakozhatunk a játékhoz. A probléma érthető módon nem ebből fakad és nem is a free-for-all játékmódból, hanem a random játékosokból összeállított csapatos játékban, ahol a troll faktor kimaxolása érdekében sokan egyszerűen lelövik a csapattársaikat.

Az Epic Games egy Reddit posztban tette közzé, hogy a rengeteg visszajelzést kaptak emiatt a játékosoktól, ezért kikapcsolják a baráti tűz lehetőségét a Fortnite-ban. Megértik, hogy rendkívül frusztráló lehet ha valaki visszaél a baráti tűzzel a játékban, ugyanakkor nem szabad elfelednünk, hogy a baráti tűz a megfontolt játékra ösztönöz minket. A baráti tűz kikapcsolását szoros figyelemmel követik majd és amennyiben túlságosan negatívan befolyásolják majd a játékot, akkor átértékelik a csapatgyilkosságok csökkentésének módszerét.

A témában már meg is indult a vita Redditen, csatlakozzatok ti is.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár