Fortnite – Nem szabad bedőlni az Androidos bétával kecsegtető e-mailnek

Még márciusban erősítette meg az Epic Games, hogy a Fortnite Battle Royale bizony el fog indulni mobilon is. A világ először iOS rendszeren vethette rá magát a játékra, azonban az Android verziót csak későbbre ígérték. Az Android felhasználók csalódtak, ráadásul mostanában még csalás áldozatai is lettek sokan.

Fortnite - Nem szabad bedőlni az Androidos bétával kecsegtető e-mailnek

Az elmúlt napokban a közösségi médiát bejárta az a hír, miszerint a Fortnite Android béta teszt hamarosan elindul és bárki kaphat meghívót e-mailen keresztül. Jó sokan ráharaptak a dologra, köztük neves Youtuberek is, akik büszkén osztották meg az információt, miszerint az Epic Games közvetlenül küld nekik meghívót az Android béta tesztre.

Az e-mail meglehetősen meggyőzőnek tűnt sokak számára, még a Fortnite Battle Royale 4. szezonjára is utaltak benne. Nick Chester az Epic Games PR menedzsere azonban a közösségi médián keresztül figyelmeztetett mindenkit, hogy az e-mail, amit mindenki kapott nyilvánvalóan egy csaló, adathalász e-mail. Az Epic Games ezen kívül figyelmeztette a játékosokat, hogy soha semmilyen körülmények között ne adják ki a felhasználói fiókjuk adatait harmadik félnek, főleg az olyan oldalaknak, amelyek ingyenes V-bucks-ot ígérnek, vagy más játékbeli elemeket.