Fortnite – Nem lesznek új térképek vagy járművek mostanában

Nagyon úgy tűnik, hogy a Fortnite jelenleg a világ legnagyobb battle royale játékának számít a maga kis 40 milliós letöltési számával. Kiveszi a részét PC-n, PS4-en és Xbox-on is. Az Epic Games keményen dolgozik a játékon, aminek köszönhetően rendszeresen érkeznek a frissítések is. Azonban úgy tűnik valami nem fog érkezni mostanában.

Fortnite - Nem lesznek új térképek vagy járművek mostanában

Az Epic Games szerint jelenleg nincs tervben új térképek vagy járművek hozzáadása a Fortnite-hoz. Bár a fejlesztők nyitottak abba az irányba, hogy új térképet készítsenek, jelenleg inkább a meglévő térkép javítására koncentrálnak. Ez azt jelenti, hogy hamarosan egy nagy frissítés fog érkezni, amiben 5 új helyet adnak hozzá a jelenlegi battle royale térképhez.

Ami pedig a járműveket illeti az Epic Games nem érzi, hogy szükség lenne bármilyen járműve a Fortnite játékélmény javításához.

“Nincs szükség arra, hogy járműveket adjunk hozzá a térképen való utazáshoz, mert az időnk elég arra, hogy így is eljussunk bárhova ahova akarunk. Ha a járművekről beszélünk, akkor egyedi funkciókkal rendelkezőkről kell beszélnünk nem pedig arról, hogyan jutunk el A pontból B pontba.” – Mondta Eric Williamson rendszertervező.

Ettől persze könnyen elképzelhető, hogy hamarosan máshogy fognak érezni az Epic Games-nél. Addig is várjuk a további frissítéseket és örüljünk a baráti tűz kikapcsolásának. Vagy ne.