Battle RoyaleFortniteFPS/TPSHírekKiemelt

Fortnite – Nem lesznek új térképek vagy járművek mostanában

Nagyon úgy tűnik, hogy a Fortnite jelenleg a világ legnagyobb battle royale játékának számít a maga kis 40 milliós letöltési számával. Kiveszi a részét PC-n, PS4-en és Xbox-on is. Az Epic Games keményen dolgozik a játékon, aminek köszönhetően rendszeresen érkeznek a frissítések is. Azonban úgy tűnik valami nem fog érkezni mostanában.

Fortnite - Nem lesznek új térképek vagy járművek mostanában

Az Epic Games szerint jelenleg nincs tervben új térképek vagy járművek hozzáadása a Fortnite-hoz. Bár a fejlesztők nyitottak abba az irányba, hogy új térképet készítsenek, jelenleg inkább a meglévő térkép javítására koncentrálnak. Ez azt jelenti, hogy hamarosan egy nagy frissítés fog érkezni, amiben 5 új helyet adnak hozzá a jelenlegi battle royale térképhez.

Ami pedig a járműveket illeti az Epic Games nem érzi, hogy szükség lenne bármilyen járműve a Fortnite játékélmény javításához.

“Nincs szükség arra, hogy járműveket adjunk hozzá a térképen való utazáshoz, mert az időnk elég arra, hogy így is eljussunk bárhova ahova akarunk. Ha a járművekről beszélünk, akkor egyedi funkciókkal rendelkezőkről kell beszélnünk nem pedig arról, hogyan jutunk el A pontból B pontba.” – Mondta Eric Williamson rendszertervező.

Ettől persze könnyen elképzelhető, hogy hamarosan máshogy fognak érezni az Epic Games-nél. Addig is várjuk a további frissítéseket és örüljünk a baráti tűz kikapcsolásának. Vagy ne.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár