Fortnite – Most nyáron érkezik az Android verzió

Az Epic Games egy friss blogbejegyzésben jelentette be, hogy a régóta várt Androidos Fortnite még idén nyáron megjelenik.

Fortnite - Most nyáron érkezik az Android verzió

A Fortnite mobil verziójának jelenlegi helyzetéről írt egy bejegyzést az Epic Games, amiből megtudhatjuk, hogy az iOS verzió megjelenése óta arra törekszenek, hogy javítsák a minőséget, illetve a teljesítményt. Említik a HUD személyre szabását, amit már korábban ezen a héten hozzáadtak a játékhoz, de a legjobb hír, hogy ezen a nyáron végre megérkezik az Android verzió! És ez még nem minden.

Fortnite - Most nyáron érkezik az Android verzió

Voice Chat

Tisztában vannak vele, hogy a Voice Chat funkció mennyire fontos, ezért keményen dolgoznak rajta. Terveik szerint platformtól függetlenül lehet majd csevegni csapattársainkkal, illetve azt is szeretnék, ha egyszerűen tudnánk elnémítani magunkat, vagy játékostársainkat. Ezt egy képernyőn megjelenő gombbal tudjuk majd megtenni.

Játékmenet és irányítás

Ami a játékmenetet és az irányítást illeti, továbbra is különféle fejlesztéseken dolgoznak. Ezek közé tartozik az Autorun javítása és jobb tüzelési módok hozzáadása. Miután kész vannak ezekkel a változásokkal, a beállításokon belül fogjuk tudni ezeket aktiválni, így eldönthetjük, hogy melyik verzió a legkézenfekvőbb számunkra.

A játék és a frissítések mérete

Tervezik a Fortnite méretének csökkentését is, mert tudják, hogy sokaknak problémát okoz a mobilverzió és a frissítések mérete. A következő néhány frissítéssel lecsökkentik a játék helyigényét, a teljesítmény megőrzése mellett. A frissítések mérete is kisebb lesz.

Játékteljesítmény

Vannak olyan területek, ahol a játék teljesítménye javítható. Kijavítják a kódot, hogy optimalizálják a játékot, például növelik a grafikai minőséget. Ezen felül hozzáadnak egy olyan Battery-Saver módot, amely növeli a teljesítményt, ha alacsonyabb grafikai beállításokon játszunk.

Stats és stabilitás

Sokan kérdezték, hogy mi a helyzet a stat trackerrel mobilon. Dolgoznak rajta és azt szeretnék, ha ezen a nyáron már össze tudnák hozni. Ami pedig a stabilitást illeti, gyakorlatilag minden frissítéssel próbálnak valamelyest javítani a stabilitáson, ami a jövőben sem változik majd.