Battle RoyaleFortniteFPS/TPSHírekKiemeltMobile

Fortnite Mobile – 15 millió dolláros bevétel kevesebb mint egy hónap alatt!

A Sensor Tower adatai alapján az Epic Games Fortnite Mobile játéka kevesebb mint egy hónap alatt elérte a 15 millió dolláros bevételt.

Fortnite Mobile - 15 millió dolláros bevétel kevesebb mint egy hónap alatt!

A Fortnite Mobile 23 országban van jelen a Top 10-es játékok között és olyan nagy neveket taszít le a trónról, mint a Candy Crush Saga, a Pokemon GO, vagy a Clash of Clans és akkor még a Youtube-os trónfosztásról még nem is beszéltünk. A játék április 2-ig csak meghívásos alapon volt játszható, amint ennek vége szakadt a napi bevétel 197 százalékos növekedéssel 1,8 millió dollárra ugrott. És még mindig csak az iOS verzióról beszélünk.

Fortnite Mobile - 15 millió dolláros bevétel kevesebb mint egy hónap alatt!

Az alábbi táblázat megmutatja a bevételek drámai emelkedését az elmúlt időszakban és azt is, hogy mennyivel nőtt a bevétel, miután véget ért a csak meghívásos alapon működő rendszer. A meghívásos rendszer eltörlése előtt már volt egy kevésbé jelentős bevételnövekedés, amit a “Starter Pack”-nak köszönhet az Epic.

Fortnite Mobile - 15 millió dolláros bevétel kevesebb mint egy hónap alatt!
képek forrása: sensortower.com

Természetesen mindenki arra kíváncsi jelenleg, hogy mennyi lesz a bevétel ha a játék megérkezik a Google Play-re. Az biztos, hogy megdobja majd egy pöppet.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár