Battle RoyaleFortniteFPS/TPSHírekKiemeltWTF

Fortnite – Miben mérhető a népszerűsége? Petíciókban!

A Fortnite-ot lassan már az egész világ megismeri és még az is hallott már róla, akit egyébként egyáltalán nem érdekelnek a játékok és a mögöttük rejlő szórakozás lehetősége.

Fortnite - Miben mérhető a népszerűsége? Petíciókban!

De miben is mérhetjük egy játék sikerességét? A bevételek összegében? Játékosok számában? Likeokban? Természetesen nem. A legbiztosabb jele annak, ha egy játék sikeres, hogy vannak olyanok, akik mindenféle petíciót indítanak a játék ellen (irónia off).

A change.org-on indult egy petíció annak érdekében, hogy megszabaduljunk a Fortnite-tól. A petíció hírét még a Washington Post is felkarolta azzal a címmel, hogy “Mentsd meg a kapcsolatodat: A Fortnite videojáték ellopja a kedvesed?“. Igazából itt erre már nincsenek szavak.

A petíció viszonylag gyorsan terjedt a világhálón és lassan már 3 ezren írták alá. A petíció létrehozói azóta már frissítették a leírást, amiből kiderül, hogy az egészet csak egy viccnek szánták és bár az elején valóban utálták a Fortnite-ot, elkezdtek vele játszani és megszerették (ez no comment). Ennek ellenére látják, hogy a játék hogyan képes eltávolítani anyákat a gyermekeiktől, feleségeket/barátnőket a férjüktől/barátjuktól, úgy hogy talán mégiscsak helye van az interneten a petíciónak.

Nyilvánvaló, hogy sokan vannak akik annyira ráfüggnek a Fortnite-ra, hogy a valódi életük masszívan háttérbe szorul, de szögezzük le, erről nem a Fortnite tehet és ez sok más játékban is előforduló jelenség.

Mi a tanulság az egészből? Játszatok együtt anyuval, apuval, férjjel, feleséggel, baráttal barátnővel. Problem Solved. De azért néha menjetek ki a szabadba, de legalább nyissátok ki az ablakot.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár