Fortnite: Megérkezett a V3.4 Patch

Végre itt van a várva várt V3.4-es Fortnite patch, aminek a beiktatásához az Epic Games kibővített karbantartást jelentett be mára.

Egyelőre nem tudni, hogy mennyi ideig tarthat a mai Fortnite szerver karbantartás, de időközben érdemes átnézni a játékkal kapcsolatos számos újítást, változtatást és hibajavítást, amiket megtaláltok a friss patch notesban. Nincs semmi eget verő, de a várakozásoknak megfelelően van néhány csinos húsvéti skin és egy új questline a Save the World-höz. Az új Guided Missile fegyver  is hozzá lett adva a játékhoz, valamint a Sniper Shootout v2.

Az új Fortnite patchen keresztül bekerül a Combat Pro vezérlési rendszer, és a sprintelésnél már nem kell figyelnünk az energy-re. Jöttek crossplay javítások konzolokhoz, tudtok crossplay-en keresztül invelni és üzenni és a Party Finder-be hozzáadták az Epic Friends részt. A lőszerládák világosabbak lettek és jobban észrevehetőek, valamint végre kijavították a nem QWERTY-s billentyűzeteknél jelentkező keybind bugot, ami nekünk kedvez.

Fortnite: Megérkezett a V3.4 Patch

További bugokat is orvosol a V3.4-es patch, mint például a videó beállításoknál nem mentett opciókat, a kéretlenül megjelenő edit mode UI-t, és az ugrálás közben bugosnak tűnő mozgást mást játékosoknál. A húsvéti skineket érdemes beszerezni a Save the World-ön és ne maradjatok le a “The Three Husketeers” quest sorozatról sem. Itt az ideje begyűjteni a tojásokat és részt venni egy izgalmas mini-boss harcban.

Vannak további ismert bugok, amik még nem lettek orvosolva, és ezeket megtalálhatjátok az alábbi oldalon.

Fortnite: Megérkezett a V3.4 Patch