Fortnite – Még a végén Nintendo Switch-en is tolhatjuk

A Battle Royale játékok manapság letarolnak mindent, ahol csak felütik a fejüket. A legjobb példák erre persze a PUBG és a Fortnite. Azonban vannak még olyan területek, ahova nem tették be a lábukat. Ilyen például a Nintendo Switch, ahol a Battle Royale játékok száma valahol a nulla körül mozog. Azonban most felcsillant a remény szegény Nintendo fanok számára.

Fortnite - Még a végén Nintendo Switch-en is tolhatjuk

Úgy tűnik még a végén kiadják a Fortnite-ot Nintendo Switch-re is. Ezzel persze leszakíthatna még néhány millió játékost a világon, hiszen a Switch-ből több mint 10 millió példány kelt el, és a tulajok között biztos sokan ki vannak éhezve egy kis hordozható battle royale mókára.

De hogy honnan jött ez az egész? Az Epic Games kreatív igazgatójának Donald Mustard-nak szegeztek egy kérdést Twitteren, hogy mennyire lennének nyitottak egy esetleges Switch-es megjelenésre. Donald Mustard pedig rávágta, hogy érdekli a dolog és reméli, hogy valamikor megcsinálják.

Nem nehéz észrevenni a lehetőséget a dologban, még akkor is ha lennének akiket egyáltalán nem érdekel a battle royale, ott van a játék PvE tartalma, ami ugyan a battle royale mód óta kicsit a háttérbe szorult, de akkor is jelen van. Egyelőre semmilyen hivatalos bejelentés nincs ezzel kapcsolatban, csupán ez a Twitter bejegyzés árulkodik arról, hogy nem zárkóznak el az ötlettől.