Battle RoyaleFortniteFPS/TPSHírekKiemeltNintendo Switch

Fortnite – Még a végén Nintendo Switch-en is tolhatjuk

A Battle Royale játékok manapság letarolnak mindent, ahol csak felütik a fejüket. A legjobb példák erre persze a PUBG és a Fortnite. Azonban vannak még olyan területek, ahova nem tették be a lábukat. Ilyen például a Nintendo Switch, ahol a Battle Royale játékok száma valahol a nulla körül mozog. Azonban most felcsillant a remény szegény Nintendo fanok számára.

Fortnite - Még a végén Nintendo Switch-en is tolhatjuk

Úgy tűnik még a végén kiadják a Fortnite-ot Nintendo Switch-re is. Ezzel persze leszakíthatna még néhány millió játékost a világon, hiszen a Switch-ből több mint 10 millió példány kelt el, és a tulajok között biztos sokan ki vannak éhezve egy kis hordozható battle royale mókára.

De hogy honnan jött ez az egész? Az Epic Games kreatív igazgatójának Donald Mustard-nak szegeztek egy kérdést Twitteren, hogy mennyire lennének nyitottak egy esetleges Switch-es megjelenésre. Donald Mustard pedig rávágta, hogy érdekli a dolog és reméli, hogy valamikor megcsinálják.

Nem nehéz észrevenni a lehetőséget a dologban, még akkor is ha lennének akiket egyáltalán nem érdekel a battle royale, ott van a játék PvE tartalma, ami ugyan a battle royale mód óta kicsit a háttérbe szorult, de akkor is jelen van. Egyelőre semmilyen hivatalos bejelentés nincs ezzel kapcsolatban, csupán ez a Twitter bejegyzés árulkodik arról, hogy nem zárkóznak el az ötlettől.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár