Battle RoyaleFortniteFPS/TPSHírekKiemeltVideókVillámhír

Fortnite – Ismerkedjünk meg a Fortnite különféle teremtményeivel, National Geographic stílusban.

Sony Evans ismét támad, mégpedig egy teljesen új videóval, amiben ezúttal a Fortnite világának teremtményeit mutatja be nekünk a játék Replay rendszerének újszerű felhasználásával.

Fortnite - Ismerkedjünk meg a Fortnite különféle teremtményeivel, National Geographic stílusban.

Sony korábban már – az eredetileg a csalók kiszűrését segítő – PUBG replay rendszerét felhasználva is készített hasonló videót, amiben David Attenborouh-t megszégyenítve mutatta be Miramar területein lakó őshonos élőlényeket. A Fortnite is rákerült már a repertoárjára, amiben a Noobok furcsa életét és a beazonosításukhoz szükséges jegyeket ismertette.

Ez alkalommal is az FN világába kalauzol el minket, vagy hogy pontosabbak legyünk a Fortnite Geographic világába, ahol megismerkedhetünk az építészekkel, a bokor kemperekkel és John Wick-el is. A videó készítése hasonlóképp zajlott, mint a PUBG esetében, itt is a Replay rendszert használta a videók elkészítéséhez.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár