Battle RoyaleFortniteFPS/TPSHírekKiemelt

Fortnite – Érkezik mobilra!

A Fortnite nemrégiben felülmúlta legnagyobb riválisát a PUBG-t a Twitch adatok szerint, így immár bekerült a legnézettebb játékok közé Twitchen. Természetesen, ahogy várható volt itt nem fog megállni az Epic Games BR játéka.

Fortnite - Érkezik mobilra!

Az Epic legfrissebb blogbejegyzése szerint a rajongók feliratkozhatnak a Fortnite Battle Royale Invite Event-re iOS rendszeren, ami március 12-én kezdődik. Az Android támogatás is megérkezik a következő néhány hónapban. Annak érdekében, hogy részt vehessünk a közelgő eseményen szükségünk lesz internet hozzáférésre és iOS 11 rendszerre, valamint legalább egy iPhone 6S/SE, iPad Mini 4, iPad Pro, iPad Air 2, vagy iPad 2017.

Akik feliratkoznak az eseményre, email-ben kapnak egy meghívót, ami egy linket tartalmaz majd, amin keresztül letölthető a játék az App Store-ból. Az email egy meghívó kódot is tartalmaz majd, aminek segítségével meghívhatunk valaki mást is az eseményre. Azoknak sem kell csüggedniük, akik nem kapnak az első körben meghívást, hiszen a későbbiekben bővíteni fogják a játékosállományt így további meghívók kerülnek kiküldésre.

Az Epic Games azt is bejelentette, hogy partnerségre lép a Sony-val, hogy a Fortnite Battle Royale rajongói élvezhessék a Cross Play és Cross Progression nyújtotta előnyöket a jövőben a Playstation 4, PC, Mac, iOS és végül az Android között. Ezzel a játékosok megkapják a lehetőséget, hogy összekössék játékukat barátaikkal, különböző eszközök között. Jelenleg nincs szó róla, hogy az Xbox One is bekerül a fenti listába.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár