Fortnite – Érkezik mobilra!

A Fortnite nemrégiben felülmúlta legnagyobb riválisát a PUBG-t a Twitch adatok szerint, így immár bekerült a legnézettebb játékok közé Twitchen. Természetesen, ahogy várható volt itt nem fog megállni az Epic Games BR játéka.

Fortnite - Érkezik mobilra!

Az Epic legfrissebb blogbejegyzése szerint a rajongók feliratkozhatnak a Fortnite Battle Royale Invite Event-re iOS rendszeren, ami március 12-én kezdődik. Az Android támogatás is megérkezik a következő néhány hónapban. Annak érdekében, hogy részt vehessünk a közelgő eseményen szükségünk lesz internet hozzáférésre és iOS 11 rendszerre, valamint legalább egy iPhone 6S/SE, iPad Mini 4, iPad Pro, iPad Air 2, vagy iPad 2017.

Akik feliratkoznak az eseményre, email-ben kapnak egy meghívót, ami egy linket tartalmaz majd, amin keresztül letölthető a játék az App Store-ból. Az email egy meghívó kódot is tartalmaz majd, aminek segítségével meghívhatunk valaki mást is az eseményre. Azoknak sem kell csüggedniük, akik nem kapnak az első körben meghívást, hiszen a későbbiekben bővíteni fogják a játékosállományt így további meghívók kerülnek kiküldésre.

Az Epic Games azt is bejelentette, hogy partnerségre lép a Sony-val, hogy a Fortnite Battle Royale rajongói élvezhessék a Cross Play és Cross Progression nyújtotta előnyöket a jövőben a Playstation 4, PC, Mac, iOS és végül az Android között. Ezzel a játékosok megkapják a lehetőséget, hogy összekössék játékukat barátaikkal, különböző eszközök között. Jelenleg nincs szó róla, hogy az Xbox One is bekerül a fenti listába.