Fortnite – A Thanos nerf után itt van némi buff

Épphogy megérkezett Thanos a Fortnite-ba, nem sokkal később már nyomtak is neki némi nerfet, mivel túl erős volt. Azonban úgy tűnik, hogy mégsem, ugyanis most meg kapott némi buffot.

Fortnite - A Thanos nerf után itt van némi buff

Az Epic elmondása szerint a céljuk az, hogy több ember is megtapasztalhassa Thanos erejét, de ugyanakkor érezze is combosnak magát az, aki épp Thanos szerepében játszik. Ennek érdekében a következő változásokat hajtották végre.

  • Beam sebzés 12-ről 20-ra emelve játékosok ellen
  • Punch sebzés 80-ról 100-ra emelve
  • A HP lecsökkentve 800-ról 500-ra

Thanos képességeinek megváltoztatása mellett az Epic néhány általános változást is eszközölt az Infinity Gauntlet módban, amik közül az egyik legfontosabb, hogy a floor loot drop immár kizárólag Rare, Epic és Legendary lehet. Ezen kívül csökkentették a Battle Bus magasságát, így a kezdeti vihar hatóköre nagyobb, de kevesebbet is sebez a játék korai szakaszában (5%/5%/10% /sebzés helyett már csak 1%/2.5%/5%). A Végtelen kesztyű spawn ideje is megváltozott a buszúttól kezdve már nem 30-45 másodperc után jelenik meg, hanem 120-135 másodperc után. Továbbá a Med Kit, Chug Jug és a Big Shiels megjelenési sűrűségét is megnövelték, miközben a Bandagas és a Slurp Juice már nem jelenik meg többet.

A változásokat a Redditen jelentették be.