Fortnite – A mobil verzió már 1,5 millió dolláros bevételnél tart!

A Fortnite mobil verziója jelenleg még csak meghívásos alapon játszható és csak iOS rendszeren. Ennek ellenére a bevételek máris az egekben járnak.

Fortnite - A mobil verzió már 1,5 millió dolláros bevételnél tart!

A Sensor Tower adatai alapján a Fortnie iOS verziója már több mint 1,5 millió dolláros bevételnél tart, amit ráadásul mindössze 4 nap alatt sikerült összehoznia. A cég szerint az 1 millió dollár az első 72 órában lett meg. A játék ezt az összeget a valódi pénzért vásárolható prémium valutából nyerte, amit kozmetikai termékek vásárlására lehet felhasználni.

A Fortnite bevételei ezzel jelentősen meghaladják a hasonló iOS-on elérhető Battle Royale játékok bevételeit, köztük a NetEase Knives Out játékáét is, ami 57 ezer dollárt ért ez az első négy napján. A másik pedig a Rules of Survival, egy másik NetEase játék, aminek világszinten 150 millió játékosa van, de az első négy napján mindössze 39 ezer dollárt tudott zsebre vágni.

Fortnite - A mobil verzió már 1,5 millió dolláros bevételnél tart!

A Sensor Tower szerint ez egy nagyon jó teljesítménynek tekinthető, annak fényében is, hogy például a Pokemon GO 4,9 millió dollárt ért el az első négy napján, míg a Clasg Royale 4,6 milliót iOS-on. Azonban mivel a Fortnite nem érhető el teljes egészében még iOS-on sem, ezért ez egy nagyszerű kezdés.