Battle RoyaleFortniteFPS/TPSHírekKiemeltMobile

Fortnite – A mobil verzió már 1,5 millió dolláros bevételnél tart!

A Fortnite mobil verziója jelenleg még csak meghívásos alapon játszható és csak iOS rendszeren. Ennek ellenére a bevételek máris az egekben járnak.

Fortnite - A mobil verzió már 1,5 millió dolláros bevételnél tart!

A Sensor Tower adatai alapján a Fortnie iOS verziója már több mint 1,5 millió dolláros bevételnél tart, amit ráadásul mindössze 4 nap alatt sikerült összehoznia. A cég szerint az 1 millió dollár az első 72 órában lett meg. A játék ezt az összeget a valódi pénzért vásárolható prémium valutából nyerte, amit kozmetikai termékek vásárlására lehet felhasználni.

A Fortnite bevételei ezzel jelentősen meghaladják a hasonló iOS-on elérhető Battle Royale játékok bevételeit, köztük a NetEase Knives Out játékáét is, ami 57 ezer dollárt ért ez az első négy napján. A másik pedig a Rules of Survival, egy másik NetEase játék, aminek világszinten 150 millió játékosa van, de az első négy napján mindössze 39 ezer dollárt tudott zsebre vágni.

Fortnite - A mobil verzió már 1,5 millió dolláros bevételnél tart!

A Sensor Tower szerint ez egy nagyon jó teljesítménynek tekinthető, annak fényében is, hogy például a Pokemon GO 4,9 millió dollárt ért el az első négy napján, míg a Clasg Royale 4,6 milliót iOS-on. Azonban mivel a Fortnite nem érhető el teljes egészében még iOS-on sem, ezért ez egy nagyszerű kezdés.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár