Fortnite – A játék fizikai példányait kemény pénzekért vesztegetik az eBay-en

A Fortnite kevésbé ismert fizikai kiadásait az Xbox One és Playstation 4 platformokon akár több száz dollárért is megvehetik.

Fortnite - A játék fizikai példányait kemény pénzekért vesztegetik az eBay-en

Annak ellenére, hogy a Battle Royale része teljesen ingyenes a játéknak a korábbi vanilla Fortnite fizikai példányait, akár 450 dollárért is el lehet adni eBay-en. Néhány hónappal korábban, hogy a Battle Royale mód bekerült a játékba a Fortnite kizárólag a ‘Save the World’ módból állt. A Battle Royale mód azonban teljesen ingyenesen vált hozzáférhetővé az érkezésekor, míg maga az alapjáték 60 dollár körüli áron volt megvásárolható, amelyeknek volt dobozos kiadása is Playstation 4-en és Xbox One-on. Úgy tűnik, hogy most az emberek hajlandóak több száz dollárt is kifizetni ezen dobozos kiadásért.

Fortnite - A játék fizikai példányait kemény pénzekért vesztegetik az eBay-en

Sok tétel ugyan 100-200 dollár körül mozog, de találhatunk olyat is, ami 449,99 dollárért került fel az eBay-re, majd kelt el, ráadásul három példányban el is kelt. Mindezt annak ellenére, hogy a Battle Royale mód teljesen ingyenesen hozzáférhető mindenki számára.

Az Epic már nem készít és nem árul dobozos verziót a játékból, hanem kizárólag digitális formában értékesíti azt. Így a fizikai lemez kétség kívül bír némi értékkel. Ha esetleg neked is lapul egy a fiókodban, akkor talán elérkezett az ideje, hogy jó pénzért megválj tőle.