Final Fantasy XIV Online – Hamarosan itt van a 4.25-ös frissítés

Nemrég érkezett meg a Final Fantasy XIV-be a 4.2-es frissítés, de máris jött a hír, hogy a 4.25 is hamarosan követi majd.

Final Fantasy XIV Online - Hamarosan itt van a 4.25-ös frissítés

Március 13-án folytatódik a Final Fantasy XIV története a 4.25-ös frissítéssel és a Forbidden Land of Eureka tartalmával. Ez az új régió új harci elemeket is magával hoz, amik igazi kihívások elé állítják majd a játékosokat. Ezeknek a kihívásoknak a teljesítése kulcsfontosságú lesz az új erőteljes fegyverek megszerzésében.

A “The Forbidden Land of Eureka” egy kiterjedt, még fel nem derített terület, ami számos változást hoz a már jól megszokott játékelemek közé.

  • Field-Area-Style játékélmény – Legfeljebb 144 játékos vehet részt egyetlen egyszerű instában. A játékosokat arra ösztönzik, hogy csoportosan, többed magukkal győzzék le a szörnyeket és teljesítsék a közös célokat.
  • A játékosok előrehaladása – A játékosok elemental XP-t kapnak, hogy megerősíthessék a különböző elemek kiaknázásának képességét és használhatják az új Magia Board-ot is, hogy testreszabhassák az elemental  affinity-t, amik segíthetnek nekik Eureka felfedezésében.
  • Megváltozott harci mechanika – A csatákban további stratégiára is szükség van az element rendszeren keresztül, amelyben a játékosok a Magic Board-on keresztül változtathatják meg az element affinity-t, hogy hatásosan támadhassák meg az ellenségeiket. A kaland elkezdése előtt oda kell figyelni ezen értékek megfelelő beállítására.
  • Jutalmak – A játékosok protean crystal-okat kaphatnak alkalmanként, Eureka felfedezése közben, amiket az Eureka fegyverek és ruhák fejlesztésére használhatnak a híres kovács segítségével Gerolt-al.

A mai naptól indul a Little Ladies’ Day szezonális event, ami egészen március 14-ig tart majd. Részleteket ezzel kapcsolatban itt találtok.