Final Fantasy XIVHírekKiemeltMMORPG

Final Fantasy XIV Online – Hamarosan itt van a 4.25-ös frissítés

Nemrég érkezett meg a Final Fantasy XIV-be a 4.2-es frissítés, de máris jött a hír, hogy a 4.25 is hamarosan követi majd.

Final Fantasy XIV Online - Hamarosan itt van a 4.25-ös frissítés

Március 13-án folytatódik a Final Fantasy XIV története a 4.25-ös frissítéssel és a Forbidden Land of Eureka tartalmával. Ez az új régió új harci elemeket is magával hoz, amik igazi kihívások elé állítják majd a játékosokat. Ezeknek a kihívásoknak a teljesítése kulcsfontosságú lesz az új erőteljes fegyverek megszerzésében.

A “The Forbidden Land of Eureka” egy kiterjedt, még fel nem derített terület, ami számos változást hoz a már jól megszokott játékelemek közé.

  • Field-Area-Style játékélmény – Legfeljebb 144 játékos vehet részt egyetlen egyszerű instában. A játékosokat arra ösztönzik, hogy csoportosan, többed magukkal győzzék le a szörnyeket és teljesítsék a közös célokat.
  • A játékosok előrehaladása – A játékosok elemental XP-t kapnak, hogy megerősíthessék a különböző elemek kiaknázásának képességét és használhatják az új Magia Board-ot is, hogy testreszabhassák az elemental  affinity-t, amik segíthetnek nekik Eureka felfedezésében.
  • Megváltozott harci mechanika – A csatákban további stratégiára is szükség van az element rendszeren keresztül, amelyben a játékosok a Magic Board-on keresztül változtathatják meg az element affinity-t, hogy hatásosan támadhassák meg az ellenségeiket. A kaland elkezdése előtt oda kell figyelni ezen értékek megfelelő beállítására.
  • Jutalmak – A játékosok protean crystal-okat kaphatnak alkalmanként, Eureka felfedezése közben, amiket az Eureka fegyverek és ruhák fejlesztésére használhatnak a híres kovács segítségével Gerolt-al.

A mai naptól indul a Little Ladies’ Day szezonális event, ami egészen március 14-ig tart majd. Részleteket ezzel kapcsolatban itt találtok.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár