Final Fantasy XIVHírekKiemeltMMORPG

Final Fantasy XIV – Ma van a 4.2 Rise of a New Sun érkezésének napja

Megérkezett végre a Final Fantasy XIV Stormblood második nagy frissítése a 4.2. Az új történet mellett új funkciók és számos új tartalom vár ránk.

Final Fantasy XIV - Ma van a 4.2 Rise of a New Sun érkezésének napja

 • Új Scenario küldetések – A játékosok visszautaznak Doma-ba a távol keletre, de nem csak az ismerős arcoknak köszönhetnek majd, hanem új személyekkel is találkozhatnak, és a régiót sújtó súrlódásokkal egyaránt.
 • Új Raid Dungeon – Omega: Sigmascape – A Final Fantasy VI-ból is ismert, figyelemre méltó bossok tűnnek fel, amik Omega legújabb kísérletének tűnnek és igazi kihívást jelentenek a játékosoknak Normal és Savage fokozaton is.
 • Új High-level Trial The Jade Stoa – A harc Byakko-val, az elsővel a négy lord közül elkezdődik egy új side story küldetéssorozattal. A kihívás és új fegyverek megszerzése érdekében vállalhatjuk a találkozást vele Extreme fokozaton.
 • Glamour Dresser – A glamour rendszer átalakítása után még egyszerűbben lehet személyre szabni karakterünk kinézetet. A játékosok legfeljebb 200 darab felszerelést tudnak átalakítani és eltárolni az új, kifejezetten erre specializálódott raktárban, vagy létrehozni, színezni és elmenteni, amelyeket könnyedén alkalmazhatják is valamelyik karakterükre.
 • Housing rendszer – Február 6-tól élesedik az új Housing rendszer. Minden lakóövezetbe 6 új ward kerül, amik tartalmaznak subdivision-t és lakóházat.
 • Új Beast Tribe küldetések – Segítsünk Ananta-nak az új küldetéssorozatban, ami nagy előnyt nyújthat azoknak, akik komolyan elkötelezik magukat a kígyószerű élőlények oldalán.
 • Feast PvP frissítés – Frissítették a PvP szabályokat és új térképet is adtak, egy a Crystal Tower által ihletett térképet. A játékosok már akár 6 fős PvP csapatokat is létrehozhatnak ranked meccsekre. Valamint egy új PvP chat csatorna is a rendelkezésükre áll a többi csapattaggal való gyors kommunikáció érdekében.
 • Subaquatic Voyages – Összedobhatunk egy víz alatti kutatóhajót, amit el lehet küldeni a viz alatti területek felfedezésére és mindenféle kincs begyűjtésére.
 • Új funkciókFelhasználói felületek játékosbaráttá tétele és a bárdok zenei lehetőségeinek növelése.
 • Játékmenet és rendszer frissítések – További inventory helyek a Chocobo Saddlebag szolgáltatáson keresztül. A stackelhető tárgyak számának megnövelése, a job-ok egyensúlyának növelése és számos más kiigazítás és javítás.
 • Új felszerelések, Mount-ok, Emote-ok és sok más.

Final Fantasy XIV - Ma van a 4.2 Rise of a New Sun érkezésének napja Final Fantasy XIV - Ma van a 4.2 Rise of a New Sun érkezésének napja

A teljes és kimerítő patch note-ot megnézhetitek itt. Aki pedig ki szeretné próbálni a játékot, az itt juthat free trial-hoz.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár