Final Fantasy XIVHírekKiemeltMMORPG

Final Fantasy XIV – Elindult a Free Login Campaign, itt az ideje újra belogolni ingyen

A mai napon a Square Enix elindította a Free Login kampányt a Final Fantasy XIV-ben. Ennek köszönhetően maximum 96 óra erejéig aktív előfizetés nélkül beléphet a játékba szinte bárki.

Final Fantasy XIV - Elindult a Free Login Campaign, itt az ideje újra belogolni ingyen

Ha valaki épp szünetelteti a játékot, de szívesen belelesne a nemrég beizzított 4.2-es frissítési szériába, akkor itt a nagyszerű alkalom, hogy ezt megtegye anélkül, hogy kicsengetné a havidíjat. A Free Login kampány ugyanis korlátozott ideig és korlátozott felhasználási feltételek mellett lehetővé teszi a játékba valló belépést, mindenféle előfizetés nélkül, maximum 96 órára.

Azok a játékosok, akik korábban már megvásárolták a játékot és regisztráltak is rá, vehetnek részt a kampányban. A kampány ideje alatt a felhasználói szolgáltatások nem lesznek elérhetőek ezeken az felhasználói fiókokon. Továbbá csak olyan játékosok élhetnek ezzel a lehetőséggel, akik már legalább 30 napja nem léptek be a játékba.

A Free Login Campaign március 27-én indul és május 6-ig tart. Négy nap áll rendelkezésre összesen, beleértve az első napot is, amikor először bejelentkezik valaki. Tehát például ha valaki március 28-án jelentkezik be 12.00-ig, akkor egészen március 31-ig 23.59-ig tud majd játszani.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár