Felreppent a pletyka az internet bugyraiban, hogy talán készül a Guild Wars 3!?

Az ArenaNet közzétett egy álláshirdetést, amely tartalmából arra lehet következtetni, hogy egy új játékon dolgoznak. Talán épp a Guild Wars 3-on?

Az ArenaNet az álláshirdetésben egy vezető szerver programozót keres és úgy tűnik, hogy az új alkalmazottnak egy teljesen új játékon kell majd dolgoznia. Legalábbis erre utal egyesek szerint az álláshirdetés szövegében az “What we’ve worked on recently” bejegyzés alatt szereplő “building the core infrastructures for our next generation of games” szakasz. Ez a rész úgy tűnik elválik a Guild Wars-tól vagy a Guild Wars 2-től.

Felreppent a pletyka az internet bugyraiban, hogy talán készül a Guild Wars 3!?

A pozíció követelményei szerint az új alkalmazottnak több vezetővel és külső partnerrel kell együttműködnie számos új és nagyobb projekten. Ami kapcsolódhat új játékhoz, vagy akár a Guild Wars 2-höz is.

Az ArenaNet 2000-es alapítása óta mindössze két játékot készített. Ezek a Guild Wars 1-2. Az NCSOFT legutóbbi pénzügyi jelentéséből kiderül, hogy a Guild Wars 2 egyre rosszabbul teljesít bevételek tekintetében, így akár az is elképzelhető, hogy valóban egy új játékon dolgoznak az ArenaNet-nél és talán az pont a Guild Wars 3. Vagy nem.