Fear the Wolves – Új Battle Royale a láthatáron a S.T.A.L.K.E.R. fejlesztőcsapatától

A Vostok Games összeállt a Focus Home Interactive-al, hogy megalkossanak egy teljesen új Battle Royale játékot a Fear the Wolves-t.

Fear the Wolves - Új Battle Royale a láthatáron a S.T.A.L.K.E.R. fejlesztőcsapatától

A Fear the Wolves egy first person shooter Battle Royale játék lesz, aminek megjelenése 2018-ban várható PC, Xbox One és Playstation 4 platformokon. Hasonlítani fog az Epic Games Fortnite játékára. Magányos farkasként, vagy egy osztag tagjaként dobják le a játékosokat egy az eddigiektől jelentősen eltérő zónába.

Amiben viszont nagy különbség lesz a már jól megismert battle royale játékokkal szemben az, hogy a játékosok egy olyan zónába lesznek ledobva, ami egy erősen radioaktív Csernobili környezetre hasonlít. A csaták 100 játékos részvételével zajlanak, dinamikusan változó időjárás közepette. Ha ez nem lenne elég, akkor még a napszakok változása is bezavar majd a dolgokba. A játékosok találhatnak olyan felszereléseket is, amik könnyebbé vagy túlélhetővé teszik számukra a radioaktív sugárzással szennyezett területeket.

És ez még mindig nem minden, ugyanis a többi játékos mellett itt még mutáns lényekkel is szembe kell szállnunk a túlélésért folytatott harc közben. PC-re hamarosan érkezik a korai hozzáférés, konzolra pedig a későbbiekben válhat elérhetővé a játék.