Battle RoyaleFear the WolvesHírekKiemelt

Fear the Wolves – Új Battle Royale a láthatáron a S.T.A.L.K.E.R. fejlesztőcsapatától

A Vostok Games összeállt a Focus Home Interactive-al, hogy megalkossanak egy teljesen új Battle Royale játékot a Fear the Wolves-t.

Fear the Wolves - Új Battle Royale a láthatáron a S.T.A.L.K.E.R. fejlesztőcsapatától

A Fear the Wolves egy first person shooter Battle Royale játék lesz, aminek megjelenése 2018-ban várható PC, Xbox One és Playstation 4 platformokon. Hasonlítani fog az Epic Games Fortnite játékára. Magányos farkasként, vagy egy osztag tagjaként dobják le a játékosokat egy az eddigiektől jelentősen eltérő zónába.

Amiben viszont nagy különbség lesz a már jól megismert battle royale játékokkal szemben az, hogy a játékosok egy olyan zónába lesznek ledobva, ami egy erősen radioaktív Csernobili környezetre hasonlít. A csaták 100 játékos részvételével zajlanak, dinamikusan változó időjárás közepette. Ha ez nem lenne elég, akkor még a napszakok változása is bezavar majd a dolgokba. A játékosok találhatnak olyan felszereléseket is, amik könnyebbé vagy túlélhetővé teszik számukra a radioaktív sugárzással szennyezett területeket.

És ez még mindig nem minden, ugyanis a többi játékos mellett itt még mutáns lényekkel is szembe kell szállnunk a túlélésért folytatott harc közben. PC-re hamarosan érkezik a korai hozzáférés, konzolra pedig a későbbiekben válhat elérhetővé a játék.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár