Fear The Wolves – Masszív frissítés érkezett a játékhoz, új funkciókkal és hatalmas változásokkal!

A Fear the Wolves battle royale játékához érkezett egy masszívabbnak mondható frissítés, amely számos újdonságot hozott magával.

Fear The Wolves - Masszív frissítés érkezett a játékhoz, új funkciókkal és hatalmas változásokkal!

Számos új funkciót és újdonságot magával hozott a negyedik frissítés a játékhoz, amelyek között szerepel egy új fegyver és a már meglévő rendszerek továbbfejlesztése. A játék továbbra is támogatja az egyedülálló chernobyli battle royale játékmódot, amelyet a Vostok Games hozott el számunkra.

A legújabb frissítés számos új változást hoz a loot rendszerbe és mechanizmusba. A Secret Stash-ek mostantól rejtve vannak a romok között és igen értékes zsákmányokat rejtenek magukban, amelyek bizony komoly előnyöket nyújtanak a többi játékossal szemben és kizárólag a vadonban található kincses térképekkel lehetséges a megszerzésük. Egyes épületek már be vannak deszkázva és kizárólag fejszével lehet utat törni a belsejükbe, ahol ki tudja milyen értékes holmik várnak ránk. Talán pont az új SMR SOK-94 sniper rifle vár majd ránk egy ilyen épületben, amely leginkább közepes és nagy lőtávra van optimalizálva.

Fear The Wolves - Masszív frissítés érkezett a játékhoz, új funkciókkal és hatalmas változásokkal!

A frissítés számos egyéb területre is kiterjed, például a farkasok kiegyensúlyozására, aminek köszönhetően sokkal veszélyesebbé teszi azokat a játékosok számára és igazi PvE kihívás elé állítja őket. Az egyedül portyázó farkasok inkább lopakodva próbálnak meg a játékosok életére törni, míg csapatban sokkal bátrabban és agresszívabban viselkednek. A területük védelme érdekében képesek sokáig kergetni a játékosokat, ráadásul több életerővel és támadási mintával is rendelkeznek már, mint korábban.

Fear The Wolves - Masszív frissítés érkezett a játékhoz, új funkciókkal és hatalmas változásokkal!

A változások között számos életminőség-javító frissítés és hibajavítás is helyet kapott, melyek között új töltőképernyők, a feljavított loot élmény és további hangeffektek is szerepelnek. Mindezek mellett az NVIDIA Highlight rendszer is integrálva lett a Fear the Wolves-ba, ezáltal lehetővé téve a játék felvételét és megosztását különböző platformokon.

A frissítés minden egyes részletét megtaláljátok a játék Steam oldalán.