Fear the Wolves – Jövő héten indul a korai hozzáférés!

Most hétvégén zajlott a Fear the Wolves (ezek szerint) utolsó zárt bétája és úgy tűnik jól zárult, hiszen jövő héten már indul a játék korai hozzáférésben.

Fear the Wolves - Jövő héten indul a korai hozzáférés!

A Focus Home Interactive és a S.T.A.L.K.E.R. veteránok csapata a Vostok Games büszkén jelentette be, hogy a Battle Royale FPS játékuk a Fear the Wolves augusztus 28-án megkezdi a korai hozzáférést Steamen.

Korábban már egyszer elhalasztották a korai hozzáférés indulását, egészen pontosan július közepén, ugyanis a rengeteg visszajelzés arra késztette a fejlesztőket, hogy még egy kicsit dolgozzanak a játékon mielőtt akár csak korai hozzáférési státuszban szabadon engedik. Ezért még egy laza hat hetet ráhúztak a bétákra.

A Vostok Games rendszeres és nagyméretű tartalmi javításokat ígér, amibe a szokásos dolgok, mint az új fegyverek, több módosítási lehetőség, új térképek, még több mutáns, illetve ezek tökéletesítése is beletartozik. A fejlesztési ütemterv a Steamen lesz közzétéve. Az EA verzió már tartalmazni fogja az alapvető játékmenetet, míg számos egyéb tartalom továbbra is fejlesztés alatt áll majd.

A játék teljes kiadása 2019-re várható. Addig is lessetek rá egy pillantást a Steamen.