Fear the Wolves – Érkezett egy E3 trailer a S.T.A.L.K.E.R. ihlette Battle Royale játékról

Még februárban írtunk a Focus Home Interactive és a Vostok Games által készített új Battle Royale játékról a Fear the Wolves-ról. Végre érkezett egy E3 trailer, így bepillantást nyerhetünk a játékba.

Fear the Wolves - Érkezett egy E3 trailer a S.T.A.L.K.E.R. ihlette Battle Royale játékról

Süllyedj egy radioaktív pusztaságba, ahol csak az eszeddel és az öklöddel védheted meg magad, illetve bármi mással, amit találsz. Halálos mutáns vadon élő állatok, a sugárzás, megmagyarázhatatlan anomáliák állják majd az utadat azon a hosszú úton, amit meg kell tenned a helikopterig, ami kiment téged erről a borzalmas helyről.

Ahhoz, hogy megvédd magad, egy egész arzenálnyi megszerezhető fegyver lesz a segítségedre. A megbízható tűzoltó-balta csendes társként szolgál majd, de nem sokra mész majd vele a tűzharcban. A fegyvereket a térképen elszórva találhatod meg, de akár a radioaktív zónákba is bemerészkedhetsz, valami igazán jó felszerelés reményében. A többi játékos is ezt fogja tenni.

Fear the Wolves - Érkezett egy E3 trailer a S.T.A.L.K.E.R. ihlette Battle Royale játékról

Nem csak a többi játékosra kell majd odafigyelned, hanem a vadon élő mutáns állatokra is. A videóban láthatjuk a mutáns farkasok csapatát, amelyek önmagukban nem jelenthetnek túl nagy veszélyt, azonban tökéletesek arra, hogy a nehezen megszerzett lőszerkészletünket leszívják. Ahogy egy-egy terület radioaktivitása egyre erőteljesebbé válik a valóság kezd majd szétszakadni. A korai szakaszban a sprintelés hatására felszökkenő adrenalin szintünk még megóv minket a komolyabb bajoktól, ám ezek után a gázmaszkok és különleges ruházatok lesznek majd szükségesek, hogy a halálos sugarakat túléljük. Soha nem leszünk biztonságban, de jobbá válhatunk ellenfeleinknél, ha megszerezzük a szükséges ruházatokat, amiknek segítségével bejuthatunk olyan területekre is, ahova más esetleg nem tud.

A végső cél a mentőhelikopter elérése, amiben sajnos csak egyetlen embernek van hely. Azt hiszem nem kell ecsetelnem, hogy ez mit jelent.

A Fear the Wolves 2018-ban érkezik PC-n, később pedig konzolra, A korai hozzáférés idén nyáron várható.