Fear the Wolves – Elindult a Korai Hozzáférés és érkezett egy új trailer!

A Focus Home Interactive és a Vostok Games nagy nehezen végre útjára indították a Fear the Wolves battle royale játékukat, igaz csak korai hozzáférésben.

Fear the Wolves - Elindult a Korai Hozzáférés és érkezett egy új trailer!

A zárt béták során több tízezer játékos küzdött egymás ellen Csernobilben, ami lehetővé tette a csapat számára, hogy még több fejlesztést és frissítést hajthassanak végre a korai hozzáférés indulásának előkészítése végett. Korábban ezért halasztották el az indulást. Az elmúlt hetekben azonban a hangsúly a hibák kijavításán és az optimalizáción volt, de a közeljövőben láthatjuk majd a fejlesztési ütemtervet is, amiben további újdonságokat ismerhetünk meg.

A játék igen intenzív player-versus-environment elemeket tartalmaz a battle royale képleten túl, aminek köszönhetően nem csupán a többi játékostól kell tartanunk, hanem a természettől is, amely mindenféle formában károsíthatja az egészségünket. Ez megtestesülhet sugárzás formájában, de akár egy farkas falka képében is.

A korai hozzáférés indulása alkalmából egy új trailer is érkezett a játékhoz, amit immár megvásárolhattok a Steamen keresztül 19,99 euróért. A játék végleges indulása 2019-re várható.