Ezekért érdemes menni a Destiny 2 Spire of Stars Raid Lair-be

Számos jutalom vár azokra, akik sikeresen teljesítik a Spire of Stars Raid Lair-t a Destiny 2 Warmind kiegészítőjében. Vannak emote-ok, izmos legendary fegyverek és legendary armor szettek. Ezek nagy részét a Raid Lair teljesítése után szerezhetjük meg, de van amit már útközben is összeszedhetünk.

Az első Trial teljesítése után például már megkaphatjuk az I’m Open emote-ot, de persze nem ezért vágunk neki a rögös útnak. Viszont az Emperor’s Envy legendary fusion rifle már igencsak kecsegtető. A fegyver Rampage trait-je miatt, minél több célponttal végzünk annál nagyobb a sebzésünk, és ez akár háromszorosára is nőhet.

Ezekért érdemes menni a Destiny 2 Spire of Stars Raid Lair-be

A Last of The Legion sidearm is érdemel említést. A fegyver 3-as burstökben lő és a Full Auto Trigger System trait-nek köszönhetően nem meglepő módon full auto módban lőhetünk vele.

Mindhárom class kapott egy legendary ruha szettet, amiket érdemes begyűjteni. A Warlock-ok az Insigne Shade nevet viselő legendary armor-t fogják vadászni, ami mobility-t, resilience-t és health regen-t is ad. A Hunterek az Equitis Shade legendary szettet kapják, ami mobility-t nem ad, viszont recovery-t, health regen-t és resilience-t annál inkább. Végezetül a Titan-ok a Turris Shade armorokat gyűjthetik, amiknek a perkjei mobility-t, recovery-t és health regen-t adnak.

Ezekért érdemes menni a Destiny 2 Spire of Stars Raid Lair-be
Forrás: Destiny DB

Érdemes tehát nekivágni a Destiny 2 Spire of Stars Raid Lair-jének, hisz elég értékes jutalmak várnak ránk.